Pyöräkatos CPH-pyöräkatos

CPH on ajattoman tyylikäs pyöräkatos: yksinkertainen, käytännöllinen ja elegantti.

  • Pulverimaalattua kuumasinkittyä terästä
  • Pitkä lippa
  • Tyylikäs
  • Modulaarinen
  • CPH-pyöräkatos on versiomme HKL-malliston katoksesta

Katso tuotevideo pyöräkatoksesta galleriasta tai skrollaamalla alaspäin!

Tekniset tiedot

Korkeus:
2370 mm
Syvyys:
2085 / 4030 mm
Moduulit:
2000 mm
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Materiaali:
Runkorakenne kuumasinkittyä teräsprofiilia
8 mm karkaistut lasit silkkipainatuksella
Lisävarusteet:
LED-valaistus
Maksaruohokatto
Runkolukittavat pyörätelineet

Valintaperusteet

Livenä todella hyvännäköinen! Iso lasitus ja jykevä kuumasinkitty teräsrunko luovat näyttävän ja kestävän kokonaisuuden.

Pari metriä pitkä lippa suojaa hyvin sateelta.

Helposti jatkettavissa. Esimerkiksi juna-asemilla CPH on ollut todella suosittu, sillä sen pääty antaa hyvin sade- ja tuulisuojaa, ja samalla sitä voidaan jatkaa saumattomasti.

Joskus voi olla vaikea valita sopivaa katosta kohteeseen, mutta CPH on suunniteltu alusta pitäen luonnolliseksi osaksi katukuvaa. CPH onkin oma versiomme HKL-malliston katoksesta, joten se on helposti integroitavissa muun muassa pääkaupunkiseudun julkisen liikenteen solmukohtiin.

Ominaisuudet

Pitkäikäinen pyöräkatos

CPH on valmistettu kestävästä ja pitkäikäisestä kuumasinkitystä teräksestä. Kuumasinkitty teräs pulverimaalauksella on hyvä valinta, kun halutaan vahva ja vankka rakenne, joka kestää säässä kuin säässä. Pulverimaalaus tehdään asiakkaan haluamaan RAL-sävyyn. 8 mm karkaistuihin laseihin saa yksilöllisen silkkipainatuksen. Valittavissa on myös esimerkiksi vaakasuora huomioraidoitus. Katossa on pieni kaato, joten vettä ei keräänny katolle. Vedenpoistojärjestelmän ansiosta myöskään kaksipuoleisessa versiossa vesi ei jää katolle, vaan vesi valuu sieltä hallitusti pois.

Pyöräkatos turvallisilla pyörätelineillä

Pyöräkatos on yhteensopiva koko mallistomme pyörätelineiden kanssa. Valitse katokseen esimerkiksi suositut runkolukittavat ARC-, BAR- ja BRANCH-pyörätelineet! Runkolukittava teline on turvallinen ja tätä nykyä myös alan standardi. Kun teline on riittävän iso, siihen on helppo saada pyörä kiinni.

Lisävarusteet

  • Viherkatto. Tähän katokseen on saatavilla arkkitehtien ja suunnittelijoiden suosima viherkatto. Viherkatossa on monta hyötyä: se tuo vihreyttä kaupunkiympäristöön, se on esteettisesti vangitseva ja siinä on hulevesien ohjausjärjestelmä.
  • LED-valaistus. Upotettava LED-valaistus lisää turvallisuutta ja pyöräkatoksen käyttömukavuutta. Valaistuksen avulla katosta voidaan käyttää aikaisesta aamusta myöhään yöhön.
  • Pyöräkatos on saatavilla myös kaksipuolisena mallina, joka entisestään kasvattaa käyttöastetta.

Liityntäpysäköinti

Liityntäpysäköintiä ajatellen kannattaa harkita suosittuja ja hyväksi havaittuja pysäkkikatoksiamme, esimerkiksi F3 ja O3 (joka on suosituin bussikatoksemme) ovat varmoja valintoja. Hyvät ja käytännölliset valinnat liityntäpysäköinnissä tekevät asukkaiden matkaketjusta miellyttävän ja ohjaavat asukkaita käyttämään enemmän julkista liikennettä. Pyöräily ja julkinen liikenne ovatkin tärkeitä tekijöitä, kun pyritään pääsemään kohti liikenteen hiilineutraaliutta.

 

Suojaisa ja lasitettu CPH-pyöräkatos on näyttävä ja käytännöllinen pyöräkatos.

 

Pyydä tarjous CPH-pyöräkatoksesta!

Katso tuotevideo alta