Menu
Sulje

Keitä olemme?

Visiona vihreä tulevaisuus

AluShel on

  • suomalainen perheyritys Järvenpäästä
  • kadunkalusteyritys, joka on perustettu vuonna 2000
  • toimittanut yli 2400 pysäkki- ja pyöräkatosta
  • sitoutunut käyttämään 100 % kierrätettyä alumiinia alumiinirakenteissa.

Valmistamme pysäkkikatokset tiloissamme Järvenpäässä, Etelä-Suomessa.

Kaikki alumiiniset tuotteet (pysäkkikatokset, pyöräkatokset, pyörätelineet, oleskelukatokset) kootaan Suomessa omissa tiloissamme.

AluShel on kotimainen perheyritys, joka on jo 20 vuoden ajan valmistanut kadunkalusteita pyöräilijöitä ja julkista liikennettä varten.

Visiomme on viedä infrastruktuuria kohti vihreämpää ja kestävämpää tulevaisuutta. Käyttäjäystävälliset ja tyylikkäät ratkaisut sekä pitkäikäiset materiaalivalinnat mahdollistavat korkean käyttöasteen sekä matalan hiilijalanjäljen kadunkalusteille.

Tämä vihreä visio heijastuu yrityksemme arvoissa:
laatu, vihreys ja muotoilu.

Pysäkkikatos
Laadukas muotoilu kestää aikaa

Ohjaavat arvot

Tuotesuunnittelussa keskitymme korkeatasoiseen muotoiluun. Muotoilu on avainasemassa, jotta tuote on loppukäyttäjän kannalta toimiva.

01 Laatu

Luonnollisesti laatuun liittyy laadukkaat materiaalit, ammattitaitoiset asentajat sekä pitkälle kehitetty tuotanto- ja suunnitteluprosessi. Laadun varmistamiseksi noudatamme FPC-laatujärjestelmää.

Kadunkalusteemme ovat suunniteltu laatu edellä kestämään ankaraakin lumi- ja tuulikuormaa.
Sekä tuotteen laadun että yrityksemme luotettavuuden puolesta puhuvat myös pitkäkestoiset asiakassuhteemme.

02 Vihreys

Mitä pidempään tuote kestää aikaa ja käyttöä, sitä pienempi hiilijalanjälki sille muodostuu. AluShelin tuotteet ovat pitkäikäisiä ja kestäviä sekä suunniteltu helposti ylläpidettäviksi ja huollettaviksi.

Ei riitä, että tekee kestäviä tuotteita – ne täytyy tehdä myös ekologisesti kestävästi. Käytämme monipuolisesti erilaisia materiaaleja puusta alumiiniin ja etsimme jatkuvasti kestävämpiä tapoja löytää vihreämpiä ratkaisuja. Käyttämämme alumiini on 100 % kierrätettyä.

03 Muotoilu

Hyvin muotoiltu kadunkaluste on sekä funktionaalinen että visuaalisesti vetoava. Sen vuoksi keskitymme tuotesuunnittelussa korkeatasoiseen muotoiluun.

Tyylikäs muotoilu lisää ympäristön viihtyvyyttä, julkisen liikenteen matkustuskokemusta sekä parantaa kaupunkikuvaa. Muotoilu on siis avainasemassa hyvässä asiakaskokemuksessa.

Me rakastamme muotoilua, ja sen takia meillä onkin Suomen laajin valikoima pysäkkikatoksia ja pyöräkatoksia. Lisäksi olemme suunnitelleet yli 10 erilaista polkupyörätelinettä tai -tuoteperhettä. Käytännöllinen ja visuaalisesti miellyttävä muotoilu on meille tärkeää.