Menu
Sulje

Polkupyörätelineet muodostavat olennaisen osan turvallista pyöräpysäköintiä monestakin syystä.

Ensinnäkin, ne tarjoavat tehokkaan, turvallisen ja AluShelin tuotteilla myös tyylikkään tavan säilyttää pyöriä eri kohteissa. Turvallisuus on avainasemassa, sillä pyörät pysyvät varmassa tallessa. Lisäksi hyvin suunniteltu pyöräpysäköinti helpottaa jalankulkijoita ja hälytysajoneuvojen kulkua, kun polkupyörät ovat järjestyksessä.

Toiseksi, jokaisella kohteella on yksilöllinen tarve pyörätelineille, ja siksi tarjoamme laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja. AluShelin monipuoliset polkupyörätelineet vastaavat eri tarpeisiin, oli kyse sitten tilan maksimoinnista kaksikerroksisilla telineillä, varman lukituksen tarjoavilla runkolukittavilla telineillä tai perinteisillä tyylikkäillä vaihtoehdoilla.

Runkolukittavat polkupyörätelineet ovat nykyään alalla vallitseva standardi, tarjoten vankan turvan varkauksia vastaan. Kaksikerroksiset pyörätelineet puolestaan ovat ihanteellisia tilan maksimointiin esimerkiksi ahtaissa kaupunkiympäristöissä. Perinteiset pyörätelineet sopivat mainiosti klassiseen pyöräpysäköintiin.

Erikoistarpeisiin vastaaminen on avainasemassa, ja siksi tarjoamme monipuolisen valikoiman, joka kattaa kaikki tarpeet. Jokaisella kohteella on oma tarinansa, ja siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja. Laadukkaista materiaaleista valmistetut polkupyörätelineemme takaavat pitkän käyttöiän ja kestävät vaihtelevia sääolosuhteita.

Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu. Turvallinen, monipuolinen ja tyylikäs pyöräpysäköinti alkaa oikeista polkupyörätelineistä – valitse laatu, valitse AluShel.