Pyöräkaari ZERO-pyöräteline

Pyöräkaari ZERO on erinomainen vaihtoehto klassiselle kaaripyörätelineelle. Pyöräkaari valmistetaan Suomessa. Raikkaan designinsa ansiosta erottuu valtavirrasta edukseen.

  • Valmistetaan Suomessa
  • Raikas pyöreämpi design
  • Tyylikäs sisäänpäin kapeneva alumiiniprofiili
  • 100% kierrätettyä alumiinia
  • Laadukas pyöräkaari

Tekniset tiedot

Korkeus:
850 mm
Leveys:
300 mm
Moduulit:
800 / 1000 mm
Perustus:
Upotettu teräsprofiiliperustus tai pinta-asennus
Materiaalit:
30x60 mm alumiiniprofiili
Kapasiteetti:
2 kpl pyöriä / teline

Valintaperusteet

Erilainen, leikkisä muotoilu erottuu edukseen. Lattaprofiili on livenä todella hyvännäköinen.

Pyöräilyn ekologisuutta tukee kierrätetyn alumiinin käyttäminen. Alumiinin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin kuuluu erinomainen kolhunkestävyys samalla säilyttäen hienon pinnan.

Ominaisuudet – pyöräkaari

Pyöräkaaren muotoilu

Pyöräkaaressa on sama lattaprofiili kuin ARC L60:ssä sekä BAR L60:ssä. Vastaavanlaista muotoilua ei ole kenellekään muulla alan toimittajalla. Pyöreä muotoilu on jotain erilaista, mutta samalla kestävää ja käytännöllistä

Materiaali

Pyöräkaari ZERO valmistetaan 100 % kierrätetystä alumiinista. Alumiini on korroosionkestävä ja pitkäikäinen materiaali, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan pyöräkaareen. Kun pyörä kiinnitetään pyöräkaareen, pyörän runko saattaa helposti kolhaista pyörätelinettä. Alumiinista valmistettu pyöräkaari ei ruostu puhki, sillä alumiini muodostaa suojaavan oksidikerroksen, joka estää korroosiota.

Modulaarinen

Zero on modulaarinen, joten sen avulla voi tehdä isoja ja houkuttelevia kokonaisuuksia pyöräpysäköintiä varten. Pyöräkaari on lisäksi mahdollista asentaa pinta- ja uppoasenteisesti.

Tyylikäs ja kestävä pyöräkaari Suomen olosuhteisiin.

Jos etsit raikasta ja tyylikästä muotoilua, AluShelin valikoimasta löytyy varmasti pyöräkaari, joka sopisi sinunkin kohteeseen. Valitse AluShelin pyöräkaari niin saat varmasti pitkäikäiset ja laadukkaat polkupyörätelineet.