Menu
Sulje

Usein kysyttyä

 • Mikä on toimitusaika?

  Tuotteiden keskimääräinen toimitusaika on

  • Pyörätelineissä noin 6 viikkoa (pois lukien varastotuotteet)
  • Pysäkkikatoksissa 6–8 viikkoa
  • Pyöräkatoksissa 8–10 viikkoa

  Toimitusaikaan vaikuttavat muun muassa tuotteen tilausmäärä, valittu pintakäsittely ja komponenttisaatavuus.

  Suurin osa tuotteistamme ovat tilaustuotteita, joten olethan yhteydessä hyvissä ajoin varmistaaksesi saatavuuden.

 • Mitä ottaa huomioon tarjouspyynnössä?

  Tarjouspyynnössä tulee ilmoittaa tuotteen malli, määrä, väri ja toimituspaikka.

  Mikäli kyseessä on pyöräteline, ilmoita myös mahdollinen profiilimuoto.

  Pyöräkatoksissa ilmoita myös moduulimäärä (esim. CPH3-katoksessa on 3 moduulia ja CPH4-katoksessa on 4 moduulia).

  Pysäkkikatoksia on sekä uppo- että pinta-asennettavina. Ilmoita haluamanne ratkaisu tarjouspyynnössä. Mainitsettehan myös toivomanne lisävarusteet, kuten roskakorin, infotaulun ja mainosvitriinin.

 • Mitä lisävarusteita voi saada pysäkkikatokseen?

  Pysäkkikatoksiin on yleensä saatavissa seuraavat lisävarusteet:

  • Roskakori 30/60/100 litraa, RST
  • Tuhkakuppi
  • Valaisin
  • Linjakilpikehys, saatavilla useita eri malleja
  • Infotaulu, saatavilla kolmessa koossa: A3, A4 tai 800×1200 mm
  • Mainosvitriini, saatavilla useimpiin malleihin

  Pyöräkatoksiin on saatavissa seuraavat lisävarusteet:

  • Valaisin
  • Mallistomme pyörätelineet

  Lisävarusteita on saatavilla myös erikseen tilattuna.

 • Miten tuote asennetaan?

  Uppoasennus

  Uppoasennus tarkoittaa sitä, että sen päälle tulevat maan pintarakenteet. Betonilaatta jää piiloon, jos asiakas päättää peittää sen esim. kiveyksellä tai asfaltilla.

   

  Pinta-asennus

  Pinta-asennus tarkoittaa sitä, että betonilaatan pinta jää näkyviin lopulliseksi pinnaksi.

   

  Pyörätelineet

  Pyörätelineet toimitetaan yleensä osissa. Pääsääntöisesti emme tee asennuksia yksittäisille pyörätelineille, mutta tämä on sovittavissa. Pyörätelineitä on mahdollista saada pinta- ja uppoasennettuina. Pinta-asennettavat pyörätelineet asennetaan suoraan betoniin betoniruuveilla. Vapaasti seisovat pyörätelineet voidaan ankkuroida asfalttiin.

   

  Pyöräkatokset

  Lähtökohtaisesti pyöräkatokset toimitetaan asennettuina. Asennuksen suorittaa kokenut asennustiimimme. Tämä tarkoittaa sitä, että asentajamme kasaavat pyöräkatokset kohteessa perustusten päälle. Huomioittehan, ettemme tee maarakennustöitä. Perustusten asennuksista on sovittava erikseen.

  Pyöräkatosten asennuksen yhteydessä asennamme myös niihin kuuluvat pyörätelineet.

  Pyöräkatokset ovat uppoasennettavia, pois lukien CPT-pyöräkatos.

   

  Pysäkkikatokset

  Pysäkkikatokset toimitetaan aina betonilaatalla. Tämä tarkoittaa sitä, että pysäkkikatos kootaan ja valmistetaan tiloissamme. Asentajamme kokoavat pysäkkikatoksen jo ennen toimitusta betonilaatalle, ja valmis pysäkkikatos lasketaan asennuksen yhteydessä routimattomalle sorapedille. Pysäkkikatokset ovat sekä uppo- että pinta-asennettavia.

 • Miten tuotteet pintakäsitellään?

  Tuotteemme joko märkä- tai pulverimaalataan korkeatasoisesti RAL-sävyihin.

  Mikäli pyörätelineen materiaalina on teräs, pyöräteline on mahdollista saada pelkästään kuumasinkittynä. Joidenkin pyörätelineiden materiaalina on mahdollista käyttää myös RST:tä, jolloin maalausta ei suoriteta.

  Pysäkkikatokset ovat pääsääntöisesti alumiinirakenteisia, ja ne perustuvat alumiiniprofiilijärjestelmäämme. Pysäkkikatos maalataan asiakkaan toivomaan RAL-sävyyn.

  Pyöräkatokset ovat alumiini- tai teräsrakenteisia, ja ne maalataan asiakkaan toivomaan RAL-sävyyn. Teräsrakenteiset pyöräkatokset on mahdollista saada myös kuumasinkittyinä ilman maalausta.

 • Tuotteeni on vaurioitunut. Mitä teen?

  Mikäli tuote on vaurioitunut, ota meihin yhteyttä. Vaurioituneet osat tulee vaihtaa mahdollisimman pian uusiin alkuperäisosiin.

  Jos esim. lasit ovat menneet rikki, annamme hinta-arvion korjaustyöstä tai mahdollisista varaosista. Joissakin tapauksissa esim. pysäkkikatoksen runkoon liittyvä vahinko voi olla niin laaja, ettei sitä enää ole mahdollista korjata. Tällaisissa tapauksissa annamme tarjouksen korvaavasta tuotteesta.

  Mikäli vain maalipinta on vaurioitunut, tulee vaurioitunut kohta paikkamaalata mahdollisimman nopeasti samaan sävyyn sävytetyllä spraymaalilla.

 • Miten tilaukseni toimitetaan?

  Kaikki tuotteet on mahdollista saada joko vapaasti kuljetusvälineessä (FCA) tai toimitettuna perille (TOP) toimitusehdolla. Lisäksi pyörätelineet on mahdollista noutaa toimipisteeltämme Järvenpäästä.

 • Mitkä ovat tuotteiden takuuehdot?

  Myönnämme tuotteille kahden (2) vuoden takuun. Takuu koskee valmistus- ja asennusvirheestämme johtuvia vaurioita tai ongelmia. Takuu ei koske ilkivallasta tai väärinkäytöstä johtuvaa vauriota. Takuu ei myöskään koske kolmannen osapuolen virheellisestä asennuksesta johtuvaa vauriota tai ongelmaa.