Menu
Sulje

Miksi valita AluShelin pysäkkikatokset?

  • Suomen laajin valikoima pysäkkikatoksia
  • 2000+ toimitettua pysäkkikatosta ympäri Suomea
  • 20 vuoden kokemus
  • Valmistetaan Suomessa, Järvenpäässä
  • Luotettava yhteistyökumppani
  • Bussikatokset valmistetaan 100 % kierrätetystä alumiinista
  • Pysäkkikatokset ovat suunniteltu pohjoiseen ilmastoon ja kestävät ankaran talven ja lumikuorman

AluShel on ykkönen myytyjen pysäkkikatosten osalta Suomessa.

 

AluShelin pysäkkikatokset ovat Suomen suosituimmat!

AluShelin pysäkkikatokset ovat Suomen suosituimmat!

 

Pysäkkikatokset joukkoliikenteen ytimessä

Pysäkkikatokset muodostavat keskeisen osan sujuvaa matkaketjua monellakin tapaa. Ensinnäkin, ne tarjoavat matkustajille suojan sateelta, lumelta ja auringonpaisteelta, ja siten ne takaavat miellyttävät odotusolosuhteet. Lisäksi pysäkkikatokset ovat avainasemassa joukkoliikenteen käytön suosion kasvattamisessa, sillä mukavuus ja suojaisa odotustila houkuttelevat matkustajia valitsemaan joukkoliikennevaihtoehdon.

Meillä on ylpeydellä Suomen laajin valikoima pysäkkikatoksia. Lisäksi alumiinista valmistetut katoksemme tehdään 100% kierrätetystä alumiinista. Alumiinirakenteiden kestävyys ja ekologisuus ovat osa sitoutumistamme kestävään ja vihreään liikkumiseen. Laadukkaat alumiinikatoksemme eivät ainoastaan tarjoa suojaa, vaan myös kestävät vaihtelevat sääolosuhteet vuodesta toiseen. Käytännössä alumiinista valmistettu bussikatos on todella pitkäikäinen eli sen hankinnasta aiheutuvat kustannukset ovat pitkällä juoksulla kilpailijoitamme halvemmat.

Pysäkkikatokset ja design

Bussikatokset eivät ole vain suojaisia odotustiloja vaan myös osa kaupunkikuvaa, ja siksi design on meille tärkeää. Valmistamamme alumiinikatokset eivät ainoastaan täytä funktionaalisuuden vaatimuksia vaan myös sulautuvat kauniisti ympäristöönsä. Laajasta valikoimastamme löydät niin tasa- kuin kaarevakattoisia katoksia. Tutustu myös useisiin verhoiluvaihtoehtoihin.

Markkinajohtajuutemme on osoitus luotettavuudestamme, ja yli 2000 toimitetun bussikatoksen määrä ympäri Suomen puhuu puolestaan. Valitsemalla meidät saat paitsi laadukkaat pysäkkikatokset myös kokonaisvaltaisen ratkaisun joukkoliikenteen houkuttelevuuden kasvattamiseen. Tutustu ainutlaatuiseen valikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopivat katokset. Tehokas, kestävä ja tyylikäs liikkuminen alkaa pysäkkikatoksestamme – valitse markkinajohtaja, valitse meidät.