Pysäkkikatos V3-pysäkkikatos

Linja-autopysäkki vaatii laadukkaan pysäkkikatoksen.

  • Suosittu – yli 450 toimitettu
  • 2. myydyin katoksemme
  • Tilavin katoksemme
  • 100 % kierrätettyä alumiinia
  • Saatavilla mainosvitriini
  • Saatavilla etuseinä
  • Katto kestää 200 kg m2 lumikuormaa

V3 on toiseksi suosituin pysäkkikatoksemme eikä syyttä: se on tilavin katoksemme, se on kestävä ja siinä on hyvä, käytännöllinen design isolla kapasiteetilla. V3 suunniteltiinkin alusta pitäen hyvin yhteensopivaksi kaupunkien jo olemassa olevan infran kanssa.

Katso tuotevideo galleriasta tai skrollaamalla alaspäin!

Tekniset tiedot

Korkeus:
2400 mm
Pituus:
4075 mm
Syvyys:
1465 mm
Moduulit:
1335 mm
Materiaalit:
Runkorakenne 70x100 mm alumiiniset tolppaprofiilit 8 mm karkaistuilla laseilla
Kattorakenne alumiiniprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Etuseinä
Mainosvitriini
Aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm
Linjakilpikehys
Infotaulu
Roskakori 30/60L RST

Valintaperusteet

V3 on mallistomme korkein, levein ja pisin katos. Isoin tilavuus mahdollistaa suurimman kapasiteetin.

V3 on tuttu näky esimerkiksi pääkaupunkiseudulla asuville, kuten Vantaalla. Ison kapasiteettinsa ansiosta sen käyttö on perusteltua ison trafiikin alueilla.

Julkinen liikenne on entistäkin vihreämpää, sillä AluShelin alumiiniset katokset valmistetaan 100 % kierrätetystä alumiinista, mikä pudottaa katoksen hiilijalanjälkeä huomattavasti.

Isot karkaistut lasit tekevät katoksesta avaran. Karkaistu lasi kestää iskuja sekä taivutusta paljon enemmän kuin karkaisematon lasi. Karkaistu lasi hajoaa muruiksi eikä suuriksi sirpaleiksi.

V3 voidaan varustaa mainosvitriinillä. Laita katos tuottamaan myymällä mainospinta-alaa!

Ominaisuudet

Materiaalit

V3 on valmistettu alumiinista ja karkaistusta lasista, mikä tekee siitä pitkäikäisen vähentäen tarvetta huoltotoimenpiteille.

Ympärivuorokautista käyttöä silmällä pitäen V3:n vakiovarusteisiin kuuluu upotettu LED-valaistus sekä sadevesijärjestelmä, joka ohjaa sateen hallitusti pois katokselta.

Lisävarusteet eivät ole turhia lisiä vaan tarpeellisia varusteita. Mietihän esimerkiksi etuseinää ja roskakoria: etuseinän avulla esimerkiksi estät lunta ja vettä satamasta sisään, ja roskakori auttaa pitämään katoksen ja sen läheisyyden siistinä. Lisävarusteet ovat siis aivan olennaisessa roolissa käyttömukavuuden kanssa. V3:n avulla voit saada bussipysäkin tuottamaan rahaa, koska siihen saa mainosvitriinin. Myy mainostilaa ja laita katos tienaamaan!

Materiaalivalintojen hyödyt

  • Alumiini säilyy siistinä pitkään ja kestää korroosiota erinomaisesti.
  • Sekä 70 x 100 mm alumiiniset tolppaprofiilit että tyylikäs kattorakenne tarjoavat lujan ja kestävän rungon tälle mallistomme kestosuosikille.
  • Karkaistu lasi läpäisee valoa, jolloin katokseen tulee luonnollisesti valoa. Lisäksi karkaistussa lasissa on turvallisuushyötyjä: jos lasi hajoaa, se ei hajoa teräviksi sirpaleiksi vaan pieniksi muruiksi.

Hiilijalanjälki

V3 valmistetaan 100% kierrätetystä alumiinista. On hyvä huomioida, että mitä pidempään linja-autopysäkki saadaan pidettyä käytössä, sitä pienempi hiilijalanjälki sille muodostuu. Tästä syystä olemme kiinnittäneet erityisesti huomiota siihen, että pysäkkikatos kestää aikaa ja käyttöä ympäri vuoden.

 

Linja-autopysäkki vaatii laadukkaan pysäkkikatoksen – valitse AluShelin F3-pysäkkikatos.

Katso tuotevideo alta