Pysäkkikatos F3-pysäkkikatos

  • Suosittu pysäkkikatos – yli 400 kpl toimitettu
  • 100 % kierrätettyä alumiinia
  • Modulaarinen
  • Tyylikäs moderni design
  • Valmistetaan Suomessa
  • Katto kestää 200 kg m2 lumikuormaa

F3 nähdään paljon pääkaupunkiseudulla, koska se on suunniteltu istumaan hyvin kaupunkien jo olemassa olevaan julkisen liikenteen infraan. Katoksessa yhdistyy moderni design, suuri kapasiteetti sekä kestävä ja tyylikäs alumiiniprofiilijärjestelmä. Lisäksi liityntäpysäköintiä ajatellen se on muotoilultaan yhteensopiva CPF- ja CPFA-pyöräkatosten kanssa.

Katso tuotevideo galleriasta tai skrollaamalla alaspäin!

Tekniset tiedot

Korkeus:
2250 mm
Pituus:
4075 mm
Syvyys:
1405 mm
Leveys:
1335 mm
Materiaalit:
Runkorakenne 70x70 mm alumiiniset tolppaprofiilit
8 mm karkaistut lasit
Kattorakenne alumiiniprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Etuseinä
Mainosvitriini
Aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm
Linjakilpikehys
Roskakori 30/60L RST

Valintaperusteet

F3 on suosittu pysäkkikatos, joka on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin.

Kierrätetyn alumiinin hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi kuin uuden. Käytämme 100 % kierrätettyä alumiinia, koska se on ekologisempi valinta, mutta samalla erittäin pitkäikäistä ja kestävää materiaalia. Tee ympäristölle palvelus ja valitse AluShelin alumiinirakenteinen pysäkkikatos.

Pysäkkikatos on helposti muokattavissa pidemmäksi tai isommaksi kokonaisuudeksi, kiitos modulaarisen rakenteensa. Tarvitaanko kohteeseen vähän isompi pysäkkikatos, mutta kaksi olisi jo liikaa? Valitse modulaarinen F3, jolloin voit jatkaa katosta ja siten saada isompi kapasiteetti!

Yksi ydinarvoistamme on tyylikäs ja käytännöllinen muotoilu. Lisäksi mikäli pysäkkikatoksen alumiinirakenteeseen tulee jokin naarmu, materiaali ikään kuin korjaa itse itseään. Tämän ansiosta pysäkkikatos pysyy siistinä pitkään.

AluShel on kotimainen perheyritys, joka valmistaa pysäkkikatokset Järvenpäässä, Etelä-Suomessa.

Ominaisuudet

Pitkäikäinen ja kestävä pysäkkikatos

F3-pysäkkikatos on todella suosittu. Se on suunniteltu pitkäikäiseksi ja kestäväksi. Yksi syy sen pitkäikäisyydelle on se, että se valmistetaan korroosiota kestävästä alumiinista. Pysäkkikatoksessa käytetään 100 % kierrätettyä alumiinia eli sen hiilijalanjälkeä on pienennetty huomattavasti.

Katto kestää 200 kg mlumikuormaa. Olemme suunnitelleet katoksen itse ja valmistamme sen Suomessa omalla tehtaallamme, joten se varmasti sopii pohjoisiin sääolosuhteisiin.

Pulverimaalaus haluttuun RAL-sävyyn.

Saatavilla myös PC-muovilevyseinillä tai kovamuovilla.

Lisävarusteet

Pysäkkikatoksen käyttömukavuutta voidaan lisätä entisestään, sillä se on laajasti varustettavissa ja muokattavissa. Esimerkiksi etuseinä lisää bussikatoksen käyttömukavuutta, koska se lisää tuuli- ja lumisuojaa. Tämä myös vähentää huolto- ja ylläpitotarvetta, sillä pysäkkikatos ei kerää lehtiä tai muita roskia eikä myöskään lunta, jota täytyisi käsipelillä kolata pois.

Modulaarinen

Tässä pysäkkikatoksessa käytetään laadukasta, modulaarista alumiiniprofiilijärjestelmää, jota on helppo muunnella pidemmäksi tai lyhyemmäksi. Se mahdollistaa isompienkin pysäkkikatosten valmistamisen, jos pysäkkikatos halutaan suuremmalla kapasiteetilla ja se halutaan sijoittaa esimerkiksi liikenteen solmukohtaan.

Valitse liityntäpysäköintiin designiltaan mallistostamme yhteensopivat pyöräkatokset.

 

Suomen olosuhteisiin suunniteltu pysäkkikatos AluShelilta.

 

Pyydä tarjous!

Katso tuotevideo alta