Pyöräkatos CPF-pyöräkatos

CPF-pyöräkatos on tasakattoinen katos. Varma katos pyörille ja erinomainen valinta pohjoisiin olosuhteisiin.

CPF katos pyörille on:

  • valmistettu 100 % kierrätetystä alumiinista
  • katto kestää 200 kg/m² lumikuormaa
  • liityntäpysäköintiin hyvä aisapari pysäkkikatosten kanssa.

CPF-pyöräkatos on erinomainen katos pyörille.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2270 mm
Moduulit:
2110 mm
Syvyys:
2180 mm
Materiaalit:
Runkorakenne alumiinia 8 mm karkaistuilla laseilla tai laminaatilla
Katto alumiinikehysrakenne valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Valaistus
Mallistomme etupyörä- tai runkolukitustelineet
Kapasiteetti:
4/5 kpl pyöriä / moduuli

Valintaperusteet

Vihreä liikkuminen on entistäkin ekologisempaa kun valitset AluShelin 100 % kierrätetystä alumiinista valmistetut ratkaisut!

Seinä ja katto suojaavat lumelta, vedeltä ja tuulelta tehden pyöräsäilytyksestä miellyttävää.

Katto kestää 200 kg/m² lumikuormaa eli se on suunniteltu kestämään Suomen ankarat talvet.

Sopii erinomaisesti mallistomme tasakattoisten pysäkkikatosten aisapariksi. Modulaarinen CPF on saatavilla lyhyempänä tai pidempänä, mikä tekee siitä todella joustavan ratkaisun.

Valitse kohteen mukaan lasi tai laminaatti seinämateriaaliksi. Lasin ansiosta katos on valoisa eli sitä on mukava käyttää aamuvarhaisesta iltamyöhään. Laminaatin hyviin ominaisuuksiin kuuluu se, että kestää paremmin ilkivaltaa.

Ominaisuudet – Pyöräkatos CPF

Materiaalit

Tasakattoinen pyöräkatos valmistetaan 100 % kierrätetystä alumiinista. Katto kestää 200 kg/m² lumikuormaa. Pyöräkatokseen voidaan valita seiniksi joko karkaistu lasi tai laminaatti. Seinämateriaalia harkitessa on hyvä miettiä katoksen sijaintia. Lasin ansiosta katos saa valoa, jolloin sitä on miellyttävä käyttää myös iltaisin. Laminaatin etuihin toisaalta kuuluu se, että se saattaa kestää paremmin ilkivaltaa.

Liityntäpysäköinti

Koska CPF on tasakattoinen katos pyörille, se sopii erinomaisesti asiapariksi mallistomme tasakattoisten pysäkkikatosten kanssa. Modulaarinen CPF on saatavilla lyhyempänä tai pidempänä, mikä tekee siitä todella joustavan ratkaisun. CPF on tyylikäs ja tasakattoinen katos pyörille.

Suojaisa ja käytännöllinen pyöräkatos

Katto ja seinät pitävät tehokkaasti sateen ja lumen pois katoksesta lisäten käyttömukavuutta sekä vähentäen ylläpitoa. Katoksen runkorakenteeseen voidaan integroida jo valmistusvaiheessa kuvassa näkyvä CRL-pyöräteline, jossa yhdistyy kaikille tuttu etupyörälukitus mutta myös turvallinen runkolukituskaari. Runkolukituskaaren ansiosta pyörän voi kiinnittää rungosta kiinni kestävään telineeseen, minkä ansiosta pyörää ei voi kuljettaa pois esimerkiksi vain irrottamalla eturenkaan. CPF:n on saatavilla lisävarusteina valaistus sekä mallistomme pyörätelineet.

CPF-pyöräkatos on laadukas katos pyörille, joka on muotoilultaan klassinen ja pitkäikäinen ja jonka materiaalina on alumiini, on varma valinta.