Pyöräkatos CPFA-pyöräkatos

CPFA on erinomainen pyöräkatos pihalle ja kohteeseen, jossa on korkea käyttöaste ja vaarana on ilkivalta. Ei seiniä tai lasitusta. CPFA-pyöräkatos edustaa mallistomme tasakattoisia pyöräkatoksia.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2200 mm
Moduulit:
4000 mm
Syvyys:
2100 mm
Materiaalit:
Alumiiniprofiilirakenne
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
LED-valaistus
Mallistomme runkolukittavat pyörätelineet
Kapasiteetti:
8 kpl pyöriä / moduuli

Valintaperusteet

Valmistetaan hyvin korroosiota kestävästä alumiinista. Ei seiniä tai lasitusta eli vähemmän ilkivallalle alttiita osia. Esteettömyys helpottaa kunnossapitoa, kuten putsaamista lumesta ja lehdistä.

Alumiini on erinomainen materiaali, ja kierrätettynä se on vielä ekologisempaa.

Olemme kotimainen perheyritys Järvenpäästä ja valmistamme esimerkiksi CPFA-pyöräkatoksen kotikaupungissamme Järvenpäässä, Etelä-Suomessa.

Ominaisuudet

Huolto- ja ilkivaltavapaa

Kiitos alumiinisen rakenteensa, CPFA-pyöräkatos on pitkäikäinen, sillä alumiini kestää korroosiota erittäin hyvin. Lisäksi koska CPFA:ssa ei ole seiniä eikä lasitusta, se ei todennäköisesti houkuttele ilkivaltaa eikä siten vaadi huoltotoimenpiteitä. On hyvä myös huomioida se, että koska siinä ei ole seiniä eikä lasitusta, CPFA-pyöräkatosta voidaan käyttää kaikista suunnista. Tämä kaikki tekee pyöräkatoksen myös esteettömäksi. Esteettömyys parantaa sen käyttöastetta ja helpottaa tilan putsaamista lehdistä ja lumesta.

Vaikka CPFA-pyöräkatos on tasakattoinen, se on suunniteltu kestämään raskaita lumikuormia – jopa 200 kg neliömetriä kohden! Hyvien teknisten ratkaisujensa ansiosta sitä voidaankin käyttää ympäri vuoden joka puolella Suomea. Pyöräkatos pitää pyörän kuivana, vaikka pihalla sataisi vettä tai lunta. Korkea käyttöaste ja kestävä alumiinirakenne tekevät tästä mallista erinomaisen ratkaisun tilaan kuin tilaan.

Pyörätelineet

Mallistomme pyörätelineet, mahdollisuus integroituihin pyörätelineisiin. Turvalliset pyörätelineet ovat ehdottoman tärkeitä, kun mietitään toimivaa ratkaisua pyöräpysäköintiin. Varusta CPFA-pyöräkatos mallistomme runkolukittavilla pyörätelineillä, kuten BAR- tai BRANCH-pyörätelineillä tai katokseen saumattomasti integroitavilla CRL-pyörätelineillä.

Modulaarinen pyöräkatos pihalle ja muihin tiloihin

Modulaarinen. CPFA-pyöräkatos on erinomainen valinta myös sen modulaarisen rakenteensa vuoksi: sitä voidaan helposti jatkaa tai siitä voidaan tehdä jopa kokonainen pyöräparkki.

Saatavilla kaksipuolisena. Yksi tapa kasvattaa käyttöastetta on tilata CPFA-pyöräkatos kaksipuolisena versiona. Ison kapasiteettinsa ansiosta CPFA on pyöräkatos, joka on kuin luotu kohteisiin, joissa tarvitaan laadukasta, turvallista pyöräpysäköintiä.

Kohteisiin, joissa tarvitaan paljon pyöräpaikkoja, ovat usein koulujen ja kirjastojen pihat, liikenteen solmukohdat sekä urheilukenttien ja liikuntakeskusten pihat. CPFA-pyöräkatos on onkin täydellinen valinta näihin kohteisiin: laadukas pyöräkatos ulkotiloihin ja esimerkiksi liikuntakeskuksen pihalle.

Lisävarusteet katokseen

Valaistus. Valaistus lisää käyttömukavuutta, lisää turvallisuutta ja pidentää katoksen käyttöaikaa aikaisesta aamusta myöhään yöhön.

 

Pyöräkatos pihalle on tärkeä hankinta, sillä se tukee vihreää siirtymistä ja tarjoaa turvallisen pyöräpysäköintiratkaisun.

 

AluShelin laajasta valikoimasta löydät pyöräkatoksen pihalle kuin pihalle.