Runkolukitus pyöräteline CRL-pyöräteline

CRL on suosittu runkolukitus pyöräteline, jossa yhdistyy klassinen etupyörälukitus ja turvallinen runkolukitus. Turvallinen runkolukitus pyöräteline. CRL onkin suunniteltu palvelemaan kaikkia pyöräilijöitä. CRL on tuttu löytö esimerkiksi koulujen ja kirjastojen pihoilla, sillä sitä osaa käyttää kaikki, niin nuoret kuin iäkkäämmätkin.

  • Runkolukitus pyöräteline
  • All in one – klassinen etupyörälukitus ja turvallinen runkolukituskaari

Tekniset tiedot

Korkeus:
600 mm
Leveys:
880 / 1685 mm
Moduulit:
2500 mm
Perustus:
Upotetut betonipilarit
Materiaalit:
Kuumasinkitty teräs
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Kapasiteetti:
4/5 tai 8/10 kpl pyöriä / moduuli

Valintaperusteet

Turvallinen kaariteline, johon helppo kiinnittää turvallinen U-lukko.

CRL-polkupyörätelineessä yhdistyy klassinen etupyörälukitus ja turvallinen runkolukitus.

Tämänkaltainen pyöräteline on omiaan ohjaamaan kevyttä liikennettä tai esimerkiksi estämään kulkua istutusten läpi.

Tuplaa kapasiteetti kaksipuolisella versiolla. Erinomainen käytettävyys. Soveltuu mainiosti esimerkiksi koulujen pihoille.

Ominaisuudet

Runkolukitus pyöräteline

CRL on pyöräteline, jossa yhdistyy etupyörälukitus ja turvallinen runkolukitus

CRL:n suunnittelussa kiinnitettiin huomiota muotoiluun: sen ansiosta pyörän pysäköinti on samaan aikaan tuttua mutta myös tavallista turvallisempaa. Kaikille on tuttua, miten pyörä jätetään etupyörätukeen, mutta käytännöllisen muotoilunsa ansiosta AluShelin etupyörätuki ei riko tai vahingoita pyörän jarrulevyjä tai etupinnoja. Samalla runkolukituskaari tekee pyöräpysäköinnin turvallisemmaksi, koska siihen voi runkolukita pyörän. Pitkän runkolukituskaarensa ansiosta telineeseen on helppo lukita erikokoiset pyörät useista eri kohdista.

Monipuolinen runkolukitus- ja etupyörälukittava pyöräteline

AluShelin parsiteline taittuu moneksi: sen avulla voi myös tehokkaasti ohjata, rajata tai estää kevyttä liikennettä. CRL voidaan esimerkiksi sijoittaa viheralueen eteen, jolloin runkolukitus pyöräteline itsessään estää kävelyn viheralueen ja istutusten läpi. Samalla logiikalla CRL:n avulla voidaan myös tehokkaasti estää tienylitys vaarallisissa paikoissa. CRL:n avulla on helppoa ja luonnollista ohjata kevyen liikenteen käyttäjiä niin koulujen pihoilla, puistoissa kuin kaupunkien keskustoissakin.

Kuumasinkitystä teräksestä valmistettu CRL on saatavissa joko yksi- tai kaksipuolisena parsitelineenä, joten sen avulla voidaan luoda isoja kokonaisuuksia. Lisäksi CRL voidaan integroida esimerkiksi CPF-, CPFA- ja CPHL-pyöräkatoksien runkorakenteeseen, jolloin pyöräilijällä on pyöräteline, jossa on sekä runkolukitus että etupyörälukitus.

CRL:n runkolukitus pyöräteline on myös saatavilla kaksipuolisena versiona. Kaksipuolinen teline on hyvä valinta, kun halutaan maksimoida pyöräpaikkojen määrä. Samalla se pudottaa yksittäisen pyöräpaikan hintaa, sillä runkotolppien määrä pysyy samana. Esimerkiksi pyöräkatoksissa voi olla järkevintä integroida CRL pyöräkatokseen ja kaksinkertaistaa kapasiteetti CRL-D-mallilla.

Runkolukitus pyöräteline on alan standardi. Valitse runkolukitus pyöräteline, joka palvelee kaikkia pyöräilijöitä – valitse CRL.