Pyöräteline ARC-pyöräteline

Pyörätelineet kohteeseen kuin kohteeseen, ARC.

  • Kapea muotoilu
  • Turvallinen kaariteline
  • 3x profiilimuotoa
  • Valmistetaan Suomessa

ARC-pyörätelineet ovat kestäviä, turvallisia, helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita. Kapean ja minimalistinen design. ARC-pyörätelineet ovat suosituimpia pyörätelineitämme.

Katso tuotevideo galleriasta tai skrollaamalla alaspäin!

Tekniset tiedot

Korkeus:
850 mm
Leveys:
240 / 320 mm
Moduulit:
800 / 1000 mm
Perustus:
Upotettu kuumasinkitty teräsprofiili, maahan valaminen tai pinta-asennus, joka mahdollistaa vapaan sijoittamisen
Materiaalit:
Kuumasinkitty teräs, RST tai alumiini
Profiilit:
48 mm pyöreä putki
50x50 mm neliöputki
15/30x60 mm alumiiniputki
Kapasiteetti:
2 kpl pyöriä / teline

Valintaperusteet

Kapea teline on hieman edullisempi kuin leveä teline. Sopii erityisesti kohteisiin, joihin halutaan minimalistista muotoilua, joka ei häiritsevästi erotu ympäristöstään.

Valmistetaan Suomessa.

Valitse kolmesta eri vaihtoehdosta kohteeseen sopivin muoto: latta, pyöreä tai kulmikas.

Ominaisuudet – ARC-pyörätelineet

Kapeat pyörätelineet

ARC on tuoteperhe, josta löydät pyörätelineet useissa vaihtoehdoissa: valitse kolmesta eri profiilimuodosta, laajasta kirjosta RAL-sävyjä, eri materiaaleista sekä pinta- ja uppoasennettavuuden väliltä. ARC on myös suunniteltu helpottamaan alueen kunnossapitoa ja siistimistä. Kapean designinsa ansiosta pihan putsaaminen esimerkiksi lumesta ja lehdistä on helppoa.

Materiaalit ja profiilimuodot

ARC pyörätelineet ovat saatavilla kolmessa eri kestävässä profiilimuodossa:

  • pyöreä kuumasinkitty teräsprofiili
  • neliskulmainen kuumasinkitty teräsprofiili
  • sisäänpäin kavennettu L60-alumiiniprofiili.

Pyöreä kuumasinkitty teräs. 48 mm pyöreä putki. Pyöreä teräsprofiili ei naarmuta niin herkästi pyörien runkoja. Pulverimaalattu teräs tai ruostumaton teräs. Maalaus haluttuun RAL-sävyyn.

Neliskulmainen kuumasinkitty teräs. 50×50 mm neliöputki. Kestävä valinta, kun halutaan kapea ja kulmikas teline. Pulverimaalattu teräs tai ruostumaton teräs. Maalaus haluttuun RAL-sävyyn.

Sisäänpäin kavennettu alumiini. 15/30×60 mm alumiiniputki. Sisäänpäin kavennettu alumiiniprofiili ei naarmuta niin herkästi pyörien runkoja. Maalaus haluttuun RAL-sävyyn. Vastaavaa designia ei ole muilla pyörätelinevalmistajilla, ja siksi se onkin yksi suosituimmista tuotteistamme.

Asentaminen

ARC-pyörätelineet voidaan asentaa pinta- tai uppoasenteisesti. Käyttämällä upotettavaa betoniperustusta tai pinta-asennusta ARC voidaan asemoida täysin vapaasti. ARC tarjoaakin suunnittelijalle valinnanvapauden toteuttaa pyöräpysäköinti haluamallaan tavalla – kustannus- ja tilatehokkaasti.

Värivaihtoehdot

Pulverimaalaus haluttuun RAL-sävyyn laajasta RAL-värivalikoimasta. Monet ovat valinneet väritykseksi saman kuin esimerkiksi pyöräkatoksessa, mutta monet ovat taas suosineet huomiota herättäviä värejä, kuten punaisen. Eri RAL-väreillä voidaankin luoda vetoavia ratkaisuja niin pyöräparkkeihin kuin liityntäpysäköintiinkin.

Muut mallistomme runkolukittavat pyörätelineet

Jos kaipaat kohteeseesi leveää runkolukittavaa telinettä, valitse BAR. Jos taas haluat jotain erilaista, tutustu BRANCH-telineeseen, johon voi kiinnittää eri kokoiset pyörät useista eri kohdista.

Heräsikö kysymyksiä? Klikkaa alhaalta ”Tekniset tiedot” ja lataa tuotteen piirustukset sekä kurkkaa ”Usein kysyttyä”-osio ja ota meihin yhteyttä.

Yhteenveto

Kuten sanottua, ARC-tuoteperheestä voit valita kohteeseesi täydellisesti sopivat ratkaisut. Valitse pyörätelineen muoto, materiaali, väri ja asennustapa! ARC on erittäin monipuolinen ja sopii jokaiseen kohteeseen. ARC-tuoteperheestä löytyy varmasti kohteeseesi sopivat laadukkaat ja kestävät pyörätelineet.

Pyörätelineet kohteeseen kuin kohteeseen, ARC.

Vaikka ARC näyttää yksinkertaiselta, älä anna ulkonäön hämätä. Usein yksinkertaisin ratkaisu laadukkaista materiaaleista on paras ja toimivin. ARC-pyörätelineet ovat turvallisia ja kustannustehokkaita.

Katso tuotevideo alta