Menu
Sulje

Miksi valita pyöräkatokset AluShelilta?

  • AluShelilla on Suomen laajin pyöräkatosvalikoima
  • Valmistamme katoksemme 20 vuoden kokemuksella
  • Valmistamme tasa-, kalteva- ja kaarevakattoisia katoksia alumiinista ja teräksestä sekä verhoilemme ne puulla, teräksellä tai lasilla
  • Erottaudumme kilpailijoistamme tyylikkäällä, käytännöllisellä ja kestävällä muotoilulla, sekä pitkäikäisillä materiaalivalinnoilla
  • Pyöräkatoksemme ovat laajasti varusteltavissa ja muokattavissa. Ne ovat esimerkiksi modulaarisia, eli katokset ovat helposti muokattavissa ja jatkettavissa halutun kokoisiksi kokonaisuuksiksi.
Pyöräkatokset Suomen olosuhteisiin. CPH on täydellinen antamaan sade-, tuuli- ja lumisuojaa.

Pyöräkatokset Suomen olosuhteisiin. CPH on täydellinen antamaan sade-, tuuli- ja lumisuojaa.

Olipa siis hakusessa minkälainen pyöräkatos tahansa, löydät meiltä haluamasi tuotteen.

AluShelilla on Suomen laajin pyöräkatosvalikoima.

Pyöräkatokset ovat tärkeä osa kaupunkisuunnittelua. Niiden tulee olla designiltaan kestäviä mutta samalla tyylikkäitä, jotta ne houkuttelevat pyöräilijöitä. Lisäksi polkupyöräkatokset ovat avainasemassa hiilineutraaliustavoitteiden saavuttamisessa, koska pyöräkatokset ovat olennainen tekijä vihreässä liikkumisessa sekä julkisen liikenteen matkaketjussa. Ilman turvallisia ja käytännöllisiä katoksia pyörille, pyöräilyn aikaansaamat terveys- ja ilmastohyödyt jäävät saavuttamatta.

Tutustu laajaan ja monipuoliseen valikoimaamme, josta löytyy pyöräkatokset kaikkiin erilaisiin tiloihin.

Arkkitehdit, suunnittelijat ja urakoitsijat voivat helposti integroida polkupyöräkatokset projekteihinsa. Tutustu portfolioomme, vieraile sen jälkeen https://www.bimobject.com/fi/alushel ja lataa haluamasi tuotteet suunnitelmiisi.