Menu
Sulje

Julkisen liikenteen odotustilojen varustelussa lisävarusteilla on keskeinen rooli, kun tavoitellaan viihtyisää ja toimivaa ympäristöä matkustajille. On olennaista tiedostaa, että näitä monipuolisia lisävarusteita voi hankkia myös erikseen, laajentaen niiden käyttömahdollisuuksia. Oli kyseessä sitten pysäkkikatos, pyöräkatokset tai muut kohteet, lisävarusteet tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä tilat käyttäjien tarpeiden mukaan.

Penkki, jonka puiset rimat takaavat esteettömän käytön, ei rajoitu pelkästään pysäkkikatoksiin. Se soveltuu erinomaisesti myös taukokatoksiin ja oleskelukatoksiin, tarjoten neljää erilaista vaihtoehtoa käyttäjille. Käsi- ja selkänojat sekä eri puurimoitukset mahdollistavat istuimen muokkaamisen yksilöllisiin tarpeisiin.

Mainosvitriini, infotaulu, linjakilpikehys ja linjakilpipidike ovat tehokkaita välineitä tarjoamaan tietoa matkustajille selkeästi ja tehokkaasti. Nämä lisävarusteet eivät ainoastaan edistä tiedon saantia, vaan myös tukevat julkisen liikenteen sujuvuutta.

Roskakorit ovat välttämättömiä ympäristön siisteyden ylläpitämisessä. Kahdessa eri koossa saatavilla olevat roskakorit voivat olla valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai maalatusta teräksestä, ja lintuläppävaihtoehto pitää ei-toivotut vierailijat poissa.

Pyörän huoltopiste on älykäs lisävaruste, joka voi sijaita esimerkiksi taloyhtiön pyörävarastossa tai julkisen liikenteen solmukohtien läheisyydessä. Tarjoamalla mahdollisuuden omaan pyöränhuoltoon, tämä lisävaruste kannustaa pyöräilijöitä ympäristöystävällisempään liikkumiseen.

On tärkeää huomauttaa, että kaikkia näitä lisävarusteita voi hankkia erikseen, jolloin ne eivät ole sidoksissa pelkästään pysäkkikatoksiin. Pyöräkatoksiin, odotustiloihin tai muihin kohteisiin sijoitetut lisävarusteet voivat tarjota lisämukavuutta ja toimivuutta monenlaisissa ympäristöissä.

Kilpikehykset ovat tarpeellisia lisävarusteita, ja suosittelemme niitä erityisesti mallistomme tasakattoisiin pysäkkikatoksiin. Niitä on saatavilla useissa eri koossa, mahdollistaen niiden sovittamisen eri katostyyppeihin.

Kaiken kaikkiaan monipuoliset lisävarusteet tarjoavat mahdollisuuden luoda tiloja, jotka palvelevat matkustajia monipuolisesti ja tehokkaasti. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopivat lisävarusteet, jotka tehostavat odotustiloja ja julkista liikennettä.