Infotaulu

Infotaulu on käytännöllinen pysäkkikatosten lisävaruste, johon voi lisätä esimerkiksi aikataulun tai muuta tarpeellista tietoa.

  • Hyödyllinen
  • Helppokäyttöinen
  • Ruuvi- tai pikalukitus
  • Kaksi eri kokoa

Infotaulun mitat ovat A3 tai 800×1200 mm.

Tekniset tiedot

Mitat
A3 tai 800×1200 mm
Valmistusmaa
Suomi

Valintaperusteet

Esitä monenlaista tärkeää tietoa, kuten bussien aikatauluja, reittimuutoksia, alueellisia ilmoituksia tai vaikkapa mainoksia. Matkustajat voivat suunnitella matkaansa tehokkaammin ja pysyä ajan tasalla mahdollisista liikennöintiä koskevista muutoksista.

Ruuvi- tai pikalukituksen ansiosta taulun sisältöä on myös helppo päivittää ja ylläpitää, mikä tekee siitä erittäin käyttäjäystävällisen vaihtoehdon. Pikalukitus on erityisen hyödyllinen nopeasti vaihtuvien tietojen, kuten tilapäisten reittimuutosten tai erityistapahtumien ilmoittamiseen, kun taas ruuvilukitus sopii paremmin pysyvämmän tiedon esillepanoon.

Infotaulun mitat ovat A3 tai 800×1200 mm. Infotaulun koot on suunniteltu siten, että tieto on helposti luettavissa ja näkyvissä kaikille odottaville matkustajille. Tämän kokoiset taulut mahdollistavat monipuolisen sisällön esittämisen ilman, että informaatio muuttuisi ahtaaksi tai vaikeaselkoiseksi.

Ominaisuudet

Monipuolinen ja tärkeä

Infotaulu on erinomainen ja käytännöllinen lisävaruste bussikatoksiin, tarjoten olennaisen työkalun niin päivittäisille käyttäjille kuin satunnaisille matkustajillekin. Sen avulla voidaan esittää monenlaista tärkeää tietoa, kuten bussien aikatauluja, reittimuutoksia, alueellisia ilmoituksia tai vaikkapa mainoksia. Tällaisen taulun avulla matkustajat voivat suunnitella matkaansa tehokkaammin ja pysyä ajan tasalla mahdollisista liikennöintiä koskevista muutoksista.

Kaksi eri kokovaihtoehtoa

Infotaulun koot, A3 tai 800×1200 mm, on suunniteltu siten, että tieto on helposti luettavissa ja näkyvissä kaikille odottaville matkustajille. Tämän kokoiset taulut mahdollistavat monipuolisen sisällön esittämisen ilman, että informaatio muuttuisi ahtaaksi tai vaikeaselkoiseksi. Ruuvi- tai pikalukituksen ansiosta taulun sisältöä on myös helppo päivittää ja ylläpitää, mikä tekee siitä erittäin käyttäjäystävällisen vaihtoehdon. Pikalukitus on erityisen hyödyllinen nopeasti vaihtuvien tietojen, kuten tilapäisten reittimuutosten tai erityistapahtumien ilmoittamiseen, kun taas ruuvilukitus sopii paremmin pysyvämmän tiedon esillepanoon.

Hyödyt

Bussikatosten infotauluista on merkittävää hyötyä paitsi matkustajille, myös paikallisille yrityksille ja mainostajille. Ne tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tavoittaa laajan yleisön ja välittää viestejä tehokkaasti. Mainostila bussikatoksen infotaulussa voi olla arvokas resurssi yrityksille, jotka pyrkivät lisäämään näkyvyyttään tai informoimaan tulevista tapahtumistaan.

Lisäksi, infotaulujen käyttö bussikatoksissa voi parantaa paikallisen liikenteen imagoa ja käyttäjäkokemusta. Selkeä ja ajantasainen informaatio tekee joukkoliikenteestä houkuttelevamman vaihtoehdon, mikä puolestaan voi edistää kestävämpiä liikkumismuotoja ja vähentää yksityisautoilun tarvetta.

Kaiken kaikkiaan bussikatoksen infotaulu on monipuolinen ja tehokas väline, joka palvelee laajasti eri käyttäjäryhmiä. Sen hyödyt ulottuvat päivittäisen liikkumisen sujuvoittamisesta paikallisen elinkeinoelämän tukemiseen ja ympäristöystävällisempien liikennemuotojen edistämiseen. Tämänkaltaiset innovaatiot ovat olennainen osa modernia, toimivaa ja käyttäjäystävällistä joukkoliikennejärjestelmää.