Menu
Sulje

AluShelin roska-astiat valmistetaan Suomessa

Toimiva, laadukas ja käytännöllinen Suomessa valmistettu roska-astia AluShelilta

Laadukkaat roska-astiamme ovat saatavilla kolmessa eri koossa: 30, 60 ja 100 litran kokoisina. Ne on huolella tehty Suomessa kestävistä materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä (RST) ja laadukkaasta maalatusta teräksestä. Ne ovat kestäviä ja pitkäikäisiä ratkaisuja puhtaanapitoon ja ympäristön siisteyden tukemiseen.

Valitsemalla RST:n autat merkittävästi luonnon ja ulkotilojen säilyttämisessä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu roskis tarkoittaa pidempää käyttöikää ja vähentää vaihtotarvetta. Lisäksi maalipinta tekee niistä sopivia niin kaupunki- kuin luontoympäristöihin.

Nämä monipuoliset roska-astiat sopivat moneen paikkaan, olipa kyseessä katu, puisto tai luontopolku. Tyylikäs muotoilu sopii kauniisti ympäristöön, tarjoten esteettisesti miellyttävän jätehuoltoratkaisun. Valikoimamme eri kokoiset roskakorit, 30 litrasta 100 litraan, varmistavat tehokkaan jätehuollon erilaisissa ympäristöissä.

Yksi erottuva piirre on mahdollisuus kiinnittää nämä roskakorit bussipysäkeille. Tämä kätevä ominaisuus helpottaa julkisilla paikoilla tapahtuvaa jätehuoltoa ja tekee roskakoreistamme olennaisen osan kaupunkiympäristöä. Lisäksi roska-astian sijoittaminen penkkien läheisyyteen tehostaa käytännöllisyyttä, tarjoten järjestelmällisen ratkaisun julkisiin tiloihin.

Miksi valita AluShelin roska-astiat?

Panosta laadukkaisiin, Suomessa valmistettuihin roskakoreihimme, jotka ovat osa sitoutumista kestävään ja ympäristövastuulliseen toimintaan. Tee ekologinen valinta kestävien, tyylikkäiden ja ympäristöystävällisten roska-astioidemme avulla.