Pyöräkatos CPS-pyöräkatos

Kaareva katos ohjaa lumen ja veden tehokkaasti pois. Pitkäikäinen ja huoltovapaa kaareva pyöräkatos – tai miksei rangekatos.

Kaareva katos – tästä se kaikki alkoi. CPS on oman aikakautensa pioneeri. Perinteisen muotoilunsa ansiosta CPS soveltuu edelleen moniin kohteisiin, joissa halutaan sekä säilyttää klassinen design ja samalla tarjota toimiva pyöräsäilytysratkaisu. Kaareva katos auttaa ohjaamaan veden ja lumen hallitusti pois katolta. CPS käytetään myös golfissa rangekatoksena!

Tekniset tiedot

Korkeus:
2200 mm
Moduulit:
2110 mm
Syvyys:
2180 mm
Materiaalit:
Runkorakenne alumiinia lasituksella
Katto alumiinia UV-suojatulla 10 mm polykarbonaatilla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Valaistus
Mallistomme etupyörä- tai runkolukitustelineet
Kapasiteetti:
4 kpl pyöriä / moduuli

Valintaperusteet

Ominaisuudet

Kaareva katos

Kaareva katos, jossa on mallistomme jyrkin kaato, joten vesi ja lumi ohjautuvat helposti pois katokselta sen taakse parantaen sen käytettävyyttä. Rangekatos on suunniteltu niin, että katon UV-suojattu 10 mm polykarbonaattimuovikate ei kellastu eikä haperoidu auringossa, vaan säilyy vahvana pitkään.

Rangekatos

CPS on myös rangekatos golfiin tai jopa terminaali. Ota yhteyttä ja suunnitellaan teidän kohteeseen sopiva katosratkaisu!

100% kierrätettyä alumiinia

CPS valmistetaan vahvasta ja korroosion kestävästä alumiinista. Alumiinirakenteensa ansiosta CPS säilyttää pitkään kauniin maalipintansa lisäten sen käyttöikää entisestään.

 

Valitse kaareva katos, kun haluat huoltovapaan pyöräkatoksen.

 

Kaareva katos ohjaa tehokkaasti veden ja lumen pois katolta eli se on pitkäikäinen pyöräkatos tai rangekatos golfiin.