Pyöräkatos CPHL-pyöräkatos

Pyöräkatos, joka on suunniteltu erityisesti liikenteen solmukohtiin ja korkean trafiikin kohteisiin. Asiakkaamme ovat suosineet tätä pyöräkatosta esimerkiksi koulukohteissa ja liityntäpysäköinnissä. Todella suosittu pyöräkatos.

  • Saatavilla lasitettuna tai ilman
  • Lasitukseen saatavilla haluamasi kuviointi digiprinttauksella
  • Kustannustehokas
  • Ajaton design
  • Esteetön
  • Vahvaa kuumasinkittyä terästä

2024 päivitys: hintaa alennettu! Tuotantoa tehostamalla saimme pudotettua valmistuskustannuksia, ja tästä syntyvän säästön siirsimme suoraan myyntihintaan.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2185 mm
Moduulit:
4000 mm (saatavilla myös lyhyempänä)
Syvyys:
1965 mm / 4005 mm
Materiaalit:
Runkorakenne kuumasinkittyä terästä
Kattorakenne teräsprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Maksaruohokatto
LED-valaistus
Runkolukittavat pyörätelineet
Kapasiteetti:
8/16 pyörää / moduuli

Valintaperusteet

Ilman takalasia pyöräkatos on huoltovapaa eikä lasien korjaamiseen tarvitse budjetoida rahaa.

Integroitu tai upotettu LED-valaistus.

Ominaisuudet – Pyöräkatos CPHL

Laadukas pyöräkatos

Pitkä moduuliväli. Jopa 4000 mm pitkä moduuliväli, mahdollista saada myös lyhyemmällä moduulivälillä.

Vähemmän keskitolppia. Poikkeuksellisen pitkän moduulivälin ansiosta käyttöä häiritsevien keskitolppien määrä on saatu minimoitua, mikä tekee siitä esteettömän ja helpottaa talvihoitoa.

Saatavilla lasituksella tai ilman. Jos pyöräkatoksessa ei ole lasitusta, se ei joudu niin herkästi ilkivallan uhriksi. Lasituksen puuttumisen ansiosta polkupyöräkatos pysyy esteettömänä. Lasitus toisaalta antaa lisää tuuli- ja lumisuojaa. Lasitus myös auttaa ohjaamaan liikennettä, koska se estää liikenteen sen läpi esimerkiksi autotielle tai parkkialueelle.

Korkea käyttöaste. Ilman lasitusta katos on esteetön, joten sitä voi käyttää monesta eri suunnasta, jolloin sitä on helppo ja mukava käyttää. Lisäksi erinomaisen modulaarisen rakenteensa ansiosta pyöräkatos voidaan skaalata halutun kokoiseksi.

Kestävä ja muunneltava pyöräkatos

Kuumasinkittyä terästä. Polkupyöräkatos on suunniteltu kestämään. Katoksen runko onkin vahvaa ja kestävää kuumasinkittyä terästä. Hyvät materiaalit sekä käytännölliset ratkaisut tekevät pyöräkatoksesta pitkäikäisen ja käytännöllisen ratkaisun kohteeseen kuin kohteeseen.

Saatavilla kaksipuolisena. Haluatko tuplata pyöräpaikkojen määrän? Se onnistuu helposti, sillä polkupyöräkatos on saatavilla myös kaksipuolisena mallina. Kun pyöriä voi parkkeerata katokseen molemmilta puolilta, se kaksinkertaistaa kapasiteetin ja tekee katoksesta entistäkin kustannustehokkaamman, sillä yksittäisen pyöräpaikan hinta putoaa.

Pyöräkatoksen pyörätelineet

Laadukkaat pyörätelineet. Polkupyöräkatos tarvitsee tietysti myös laadukkaat pyörätelineet.

CRL-pyörätelineissä yhdistyy klassinen ja kaikille tuttu etupyörälukitus sekä turvallinen runkolukituskaari. Runkolukittavista pyörätelineistä kannattaa tutustua BAR– sekä BRANCH-pyörätelineeseen, johon saa runkolukittua eri kokoiset pyörät useista eri kohdista.

Polkupyöräkatos toimii myös taukokatoksena. CPHL:n voidaan asentaa mitkä tahansa mallistomme pyörätelineet!

Vakio- ja lisävarusteet. Katoksessa on vakiona toiminnallisuutta ja käyttömukavuutta lisäävä sadevesijärjestelmä, joka siirtää veden ohjatusti pois katolta. Turvallisuutta ja viihtyisyyttä voi lisätä myös tilaamalla pyöräkatokseen LED-valaistuksen. LED-valaistus on saatavilla joko integroituna tai upotettuna. LED-valaistuksen avulla katosta voidaan käyttää aikaisin aamulla ja myöhään illalla, kun on vielä hämärää. Lisäksi saatavilla on arkkitehtien ja suunnittelijoiden suosima viherkatto.