Pyöräkatos CPP-pyöräkatos

Puinen pyöräkatos sopii täydellisesti suomalaiseen katukuvaan.

  • Puinen pyöräkatos
  • Painekyllästetty kuusi tai lämpökäsitelty mänty
  • 100% kierrätettyä alumiinia
  • Puinen pyöräkatos – Made in Finland

CPP-pyöräkatoksessa yhdistyy upea puuverhoilu ja vahva alumiinirakenne. Puuverhoiltu takaseinä ja lasiset sivuseinät antavat käyttäjille ja polkupyörille hyvän tuuli- ja lumisuojan.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2200 mm
Moduulit:
4000 mm
Syvyys:
2000 mm
Materiaalit:
Runkorakenne alumiinia puuverhouksella ja 8 mm karkaistuilla laseilla
Pintakäsittely:
Alumiinirakenteet pulverimaalataan RAL-sävyyn, puuverhous voidaan haluttaessa maalata
Lisävarusteet:
LED-valaistus, runkolukittavat pyörätelineet
Kapasiteetti:
8 kpl pyöriä / moduuli

Valintaperusteet

Puuverhoukseksi on valittavissa painekyllästettyä kuusta tai lämpökäsiteltyä mäntyä. Puuverhouksen saa myös halutessaan maalattuna.

Vahva alumiinirunko pitää katoksen pystyssä sateessa ja tuulessa. Kestää 200 kg lumikuorman neliömetriä kohden. Valmistetaan kierrätetystä alumiinista, mikä pudottaa huomattavasti katoksen valmistamisesta aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.

Ominaisuudet

Puinen pyöräkatos

Puuverhous. Puuverhoukseksi on valittavissa painekyllästettyä kuusta tai lämpökäsiteltyä mäntyä. Puuverhouksen saa myös halutessaan maalattuna.

100 % kierrätettyä alumiinia

Vahva alumiinirakenne. Alumiininen profiilirakenne tekee katoksesta todella pitkäkestoisen ja vahvan vähentäen tarvetta huoltotoimenpiteille. 100 % kierrätettyä alumiinia.

Lasitus. 8 mm karkaistut lasit huomioraidoilla.

Modulaarinen. Katoksessa on pitkä, 4000 mm moduuli, jolloin käyttöä häiritsevien keskitolppien määrä on minimoitu. Modulaarisen rakenteen ansiosta puinen pyöräkatos on helposti jatkettavissa ja skaalattavissa isommaksi kokonaisuudeksi.

Vakiovarusteet. Vakiona saatava sadevesijärjestelmä ohjaa veden tehokkaasti pois katolta.

Lisävarusteet. LED-valaistus parantaa käyttömukavuutta ja pidentää pyöräkatoksen käyttöä entisestään. Mallistomme pyörätelineet.

Liityntäpysäköinti

Liityntäpysäköintiä varten valitse pyöräkatoksen viereen designiltaan yhteensopiva puuverhoiltu pysäkkikatos. CPP-pyöräkatos ja mallistomme P3-pysäkkikatos yhdessä ovat laadukas, toimiva ja vetoava ratkaisu liityntäpysäköinnin toteuttamiseen.

 

Puinen pysäkkikatos + vahva alumiinirakenne = erinomainen pyöräkatos

 

Täysin puusta valmistettu pyöräkatos – tai pysäkkikatos – ei ole optimaalinen valinta Suomen olosuhteisiin, vaan tarvitaan myös vahvaa teräs- tai alumiinirakennetta. Kun rakenne on vahva, se kestää kovaakin käyttöä. Mallistomme puinen pyöräkatos, eli puuverhoiltu katos alumiinirakenteella, on hyvä valinta, koska puuosat eivät osu maahan ja siten lahoa.