Runkolukittava pyöräteline BAR-pyöräteline

BAR on leveä runkolukittava pyöräteline.

BAR on todella suosittu, koska se on kestävä, turvallinen ja helppokäyttöinen runkolukittava pyöräteline. Asiakkaiden arvostama BAR on klassinen ja varma valinta, joka on käytössä lukuisissa eri kohteissa, kuten Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

BAR-tuoteperhe koostuu kolmesta eri profiilimuodosta:

  • pyöreä kuumasinkitty teräsprofiili
  • neliskulmainen kuumasinkitty teräsprofiili
  • sisäänpäin kavennettu alumiiniprofiili

Katso tuotevideo galleriasta tai skrollaamalla alaspäin!

Tekniset tiedot

Korkeus:
850 mm
Leveys:
900 mm
Moduulit:
800 / 1000 mm
Perustus:
Upotettu kuumasinkitty teräsprofiili, maahan valaminen tai pinta-asennus, joka mahdollistaa vapaan sijoittamisen
Materiaalit:
Kuumasinkitty teräs, RST tai alumiini
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Profiilit:
48 mm pyöreä putki, 50x50 mm neliöputki, 15/30x60 mm alumiiniputki
Kapasiteetti:
2 kpl pyöriä / teline

Valintaperusteet

Klassinen muotoilu laadukkailla materiaaleilla ja hyvällä viimeistelyllä tekevät siitä suosituimman polkupyörätelineemme.

Mahdollistaa turvallisen runkolukituksen. Paksua materiaalia.

Kaikille tuttu muotoilu ei hyppää muotoilullisesti kenenkään silmään. Samalla pyöräilijät tunnistavat välittömästi pyörätelineen ja osaavat käyttää sitä oikein. Leveään telineeseen mahtuu isompikin polkupyörä.

Valitse kolmesta eri vaihtoehdosta kohteeseenne sopivin.

Valmistetaan Suomessa.

Ominaisuudet – runkolukittava pyöräteline

Runkolukittava pyöräteline

BAR on leveä runkolukittava pyöräteline, joka on saatavilla kolmella eri profiilimuodolla.

  1. BAR48 on pyöreä kuumasinkitty teräsprofiili. Pyöreä muotoilu on hyvä vaihtoehto, kun halutaan välttää kolhuja pyörien runkoon.
  2. BAR50 on kuumasinkittyä terästä neliskulmaisella muotoilulla.
  3. BAR-L60 on sisäänpäin kavennettu alumiiniprofiili. Vastaavaa muotoilua ei ole kenellekään muulla, ja tyylikäs L60 onkin meidän suosituimpia pyörätelineitä.

Materiaalit ja maalaus

Alumiini, kuumasinkitty teräs tai ruostumaton teräs sekä pulverimaalaus haluttuun RAL-sävyyn.

BAR-pyörätelineissä käytetyt materiaalit (alumiini, ruostumaton teräs ja kuumasinkitty teräs) ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä valintoja. Käytämme kuumasinkittyä terästä, sillä kuumasinkityksessä muodostuu paksumpi sinkkikerros kuin sähkösinkityksessä. Alumiini sen sijaan kestää korroosiota parhaiten, on käytännössä ikuinen ja lähes 100% kierrätettävissä. Teräksestä valmistettu BAR on myös saatavilla rosterisena. Kaikki mallistomme pyörätelineet ovat saatavilla pulverimaalattuina RAL-sävyillä. On hyvä huomioida, että kadunkalusteet (kuten pyörätelineet) ovat kovalla käytöllä ja voivat saada kolhuja. Kun hakusessa on kestävä ja turvallinen pyöräteline, täytyy huomioida erityisesti pyörätelineen materiaali.

Suosittu runkolukittava pyöräteline

Katso kuvista referenssikohteita. Esimerkiksi Tampereen Raitiotielle valittiin CPH-pyöräkatoksia ja niihin BAR-pyörätelineet. Hyvin sijoitetuilla pyöräkatoksilla ohjataan tehokkaasti pyöräilijöitä käyttämään pyöräilijöille varattuja kulkuväyliä ja hyvin sijoitetuilla, turvallisilla pyörätelineillä pyöräilijöitä ohjataan jättämään pyörät kaupunkisuunnittelun valitsemiin paikkoihin. BAR-pyörätelineet ovat turvallisia ja ovat luoneet alalle standardin, joka auttaa kaupunkeja lisäämään pyöräilyä ja pyöräilijöitä jättämään pyörät turvallisesti parkkiin.

Asennus

Pinta- tai uppoasennus. Käyttämällä upotettavaa betoniperustusta tai pinta-asennusta pyörätelineet voidaan asemoida täysin vapaasti. U-mallinen kuumasinkitty teräsprofiili tekee asennuksesta nopeaa. Katso tarkat mitat alhaalta kohdasta Tekniset tiedot > Piirustukset.

Runkolukittava pyöräteline BAR on jo alan standardi

BAR-pyöräteline tarjoaa suunnittelijalle valinnanvapauden toteuttaa pyöräpysäköinnin haluamallaan tavalla – kustannus- ja tilatehokkaasti. Jo alan standardiksi muodostunut runkolukittava pyöräteline mahdollistaa turvallisen pyöräpysäköinnin.

Katso tuotevideo alta