Pyöräteline PIPE-RACK-pyöräteline

PIPE-RACK-polkupyöräteline on siirreltävä ja kustannustehokas. Voidaan pinota päällekkäin. Hyvä polkupyöräteline taloyhtiöille. PIPE-RACK on parhaimpia vaihtoehtoja, kun

  • halutaan huomioida kustannustehokkuus ja talvikunnossapito
  • siirtää polkupyörätelineitä paikasta toiseen, esimerkiksi talven ajaksi tai pyöräilysesongin alettua
  • hetkellisesti lisätä pyöräpaikkojen määrää, esimerkiksi tapahtumien ja festareiden ajaksi
  • halutaan pinota polkupyöräteline toisen päälle säilytystä varten.

Tekniset tiedot

Korkeus:
850 mm
Leveys:
2460 mm
Syvyys:
1060 mm
Perustus:
Vapaasti seisova. Voidaan kiinnittää maahan
Materiaalit:
Kuumasinkitty pyöreä teräs tai RST-putki
Kapasiteetti:
8 kpl pyöriä / teline

Valintaperusteet

Yhdessä polkupyörätelineessä on jo valmiiksi 8 polkupyöräpaikkaa.

Vapaastiseisova tai ankkuroitavissa maahan. Ei vaadi kalliita maanrakennustöitä tai asennuksia.

Halutessaan PIPE-RACK voidaan siirtää tai pinota tilatehokkaasti. Hyvä festariteline. Siirrä talveksi toiseen kohteeseen tai sesongin alkaessa sinne, minne polkupyörätelineitä tarvitaan.

Ominaisuudet – polkupyöräteline

Kestävä polkupyöräteline

Materiaalit. Kuumasinkitty teräs tai RST. PIPE-RACK on tehty kestämään kovaa käyttöä, ja polkupyöräteline onkin saatavilla näissä kahdessa materiaalissa. AluShelin ”festariteline” onkin markkinoiden kestävin ja laadukkain. Laadukkaiden ja kestävien materiaalivalintojensa ansiosta PIPE-RACK-pyöräteline on hyvä ja pitkäikäinen ratkaisu esimerkiksi tapahtumien käyttöön, kouluihin tai liikenteen solmukohtiin.

Hyvä valinta taloyhtiöihin

Iso kapasiteetti. Yhteen pyörätelineeseen mahtuu 8 pyörää.

Siirreltävä ja turvallinen. Siirreltävä polkupyöräteline on myös hyvä valinta taloyhtiöille. Usein pyörätelineet ovat perinteisiä telineitä, joihin pyörä lukitaan etupyörästä. Turvallisempi tapa lukita polkupyörä on kuitenkin lukota se rungosta. Perinteinen tapa lukita pyörät ei vastaakaan pyöräilijöiden nykyistä vaatimustasoa, sillä aiemmat ratkaisut eivät pidä pyörää turvassa.

Pitkäikäinen. Kuumasinkitty teräs ja RST ovat pitkäikäisiä materiaaleja, joten PIPE-RACK kestää kovaa käyttöä vuodesta toiseen.

Helppo asentaa

Asennus. PIPE-RACK on vapaasti seisova tai helposti ankkuroitavissa oleva runkolukittava polkupyöräteline.

Edullinen asentaa. Vapaasti seisovana ja siirreltävänä ei tarvita kalliita maanrakennustöitä, vaan PIPE-RACK voidaan helposti ankkuroida jo olemassa olevan kerros- tai rivitalon pihalle. Lisäksi talvella PIPE-RACK voidaan siirtää helposti pois ja keväällä sään salliessa asentaa takaisin paikoilleen.

Siirreltävä polkupyöräteline

Monta käyttömahdollisuutta. Vuodenajat, maanrakennustyöt ja tilaisuudet vaikuttavat pyöräilijöiden määrään.

Vuodenajat. Esimerkiksi jos kesäisin juna-asemille odotetaan lisää pyöräilijöitä, PIPE-RACK on ideaali ratkaisu lisätä hetkellisesti pyöräpaikkojen määrää. Talvella pyörätelineet voidaan siirtää tilapäisesti pois.
Festarit ja muut tilaisuudet. PIPE-RACK on hyvä valinta, kun tarvitaan tilapäiseen käyttöön turvallisia runkolukittavia polkupyörätelineitä. Kun tilaisuus on ohi, polkupyöräteline voidaan yksinkertaisesti vain pinota päällekkäin ja viedä toiseen kohteeseen tai varastoon odottamaan seuraavaa tilaisuutta.
Muuttuneet kulkureitit. Myös silloin jos on käynnissä jokin maanrakennustyö ja kulku pyöräkatokselle tai pyörätelineille on estetty, PIPE-RACKin avulla voidaan tilapäisesti korvata pyöräpysäköinti turvallisella tavalla.

Vinkki! Fiksun muotoilunsa ansiosta PIPE-RACKit voidaan kasata myös päällekkäin, mikä tekee niiden säilyttämisestä, siirtämisestä ja varastoimisesta myös tilankäytöksellisesti näppärän ratkaisun.

Liikennesuunnittelu. Usein tapahtumien aikana pyörät jäävät herkästi lojumaan epäsiististi ja joskus jopa vaarallisesti kulkureiteille. Kun PIPE-RACK otetaan käyttöön tapahtuman ajaksi, siirreltävä polkupyöräteline ohjaa luonnollisella tavalla pyöräilijöitä jättämään pyörät telineisiin sekä liikennesuunnittelun ja julkisen liikenteen kannalta sopiviin kohtiin.

Polkupyöräteline liityntäpysäköintiin

Liityntäpysäköintiä ajatellen PIPE-RACK soveltuu hyvin joko tilapäiseksi ratkaisuksi lisäämään pyörätelineitä tapahtuman tai sesongin, kuten pyöräilykauden, ajaksi. Aseta PIPE-RACK pysäkkikatoksen viereen niin ohjaat luonnollisesti käyttäjiä hyödyntämään linja-autoja tai muuta julkista liikennettä. Käyttökohteita tälle ratkaisulle on paljon, tilaa omasi nyt kun pyöräilykausi on alkanut!

 

Polkupyöräteline, joka on edullinen ja siirreltävissä, on parhaimpia valintoja taloyhtiöihin.