Pyöräteline BRANCH-pyöräteline

Pyöräteline, joka on käytännöllinen ja turvallinen: BRANCH.

  • Moderni, tyylikäs muotoilu
  • Pyöräteline valmistetaan Suomessa
  • Laadukas
  • Monta lukituspistettä
  • 100 % kierrätettyä alumiinia

Tekniset tiedot

Korkeus:
850 mm
Leveys:
800 mm
Moduulit:
800 / 1000 mm
Perustus:
Upotettu kuumasinkitty teräsprofiili, maahan valaminen tai pinta-asennus, joka mahdollistaa vapaan sijoittamisen
Materiaalit:
8x60 mm alumiinilattaprofiili tai RST
Pintakäsittely:
Iridite NCP alumiinin passivointikäsittely (vakio)
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Kapasiteetti:
2 kpl pyöriä / teline

Valintaperusteet

Nerokkaan muotoilunsa ansiosta erikokoiset ja -muotoiset polkupyörät voidaan turvallisesti kiinnittää pyörätelineeseen jopa useista eri kohdista. Meidän suosikkiteline.

BRANCH toimii samanaikaisesti tilanjakajana, aitana ja polkupyörätelineenä. Design on hyvin käytännöllinen, sillä siihen voi kiinnittää myös esimerkiksi potkulautoja turvallisesti useista eri kohdista.

Alumiiniseen versioon tehdään alumiinin passivointi (Iridite NCP), mikä parantaa alumiinin maalattavuutta sekä tekee pyörätelineestä entistä kestävämmän ruostumista vastaan. Teline pysyy pitkäikäisenä ja tyylikkäänä vuosien ajan.

Ominaisuudet – pyöräteline

Monta kiinnityskohtaa

Runkolukitse eri kokoiset pyörät kiinni pyörätelineeseen useista eri kohdista. Kekseliään muotoilun ansiosta BRANCH-pyörätelineeseen voi turvallisesti runkolukita pyörän miltei mistä kohdasta tahansa.

BRANCH soveltuu myös kaiken ikäisille pyöräilijöille, koska siihen on helppo kiinnittää minkä kokoinen pyörä tahansa. U-lukko löytää nopeasti paikkansa ja lisäksi muut mahdolliset ketjut on yksinkertaista kiinnittää BRANCHin ja pyörän rungon ympärille.

Materiaalit ja maalaus

Materiaalit. Alumiini tai ruostumaton teräs. Käyttämämme alumiini on 100 % kierrätettyä. Kestävät ja pitkäikäiset materiaalit, joissa pinta pysyy hyvän näköisenä, vaikka runkolukittava pyöräteline joutuisikin kovalle käytölle.

Huoltovapaa. Koska BRANCH valmistetaan laadukkaista materiaaleista, sen korroosion kesto on todella korkea. BRANCH pysyy pystyssä ja pitää siistin maalikerroksen hyvänä pitkään.

Maalaus. Pulverimaalaus haluttuun RAL-sävyyn. Valitse laajasta RAL-värikartasta haluamasi sävy tuomaan pyörätelineelle lisäväriä ja lisäsuojaa. Alumiiniseen malliin tehdään lisäksi alumiinin passivointi (Iridite NCP), mikä parantaa alumiini maalattavuutta sekä tekee pyörätelineestä entistä kestävämmän ruostumista vastaan.

Perustus

Perustus. Upotettu kuumasinkitty teräsprofiili, maahan valaminen tai pinta-asennus, joka mahdollistaa vapaan sijoittamisen. Pyöräteline on suunniteltu niin, että sen voi asentaa monella eri tavalla. Monipuolisuus asennustavassa mahdollistaa esimerkiksi jälkiasennuksen jo olemassa olevaan kohteeseen. Monipuolisuuden ansiosta myös pihasuunnittelijat ja arkkitehdit voivat tehdä näyttäviä ratkaisuja.

Pyöräteline liityntäpysäköintiin

Pyöräkatokset. BRANCH-pyöräteline sopii hyvin myös pyöräkatoksiin. Esimerkiksi CPH- ja CPHL-pyöräkatokset soveltuvat hyvin BRANCHille.

Pysäkkikatokset. Liityntäpysäköintiä ajatellen hyvä pari on esimerkiksi F3-pysäkkikatos. Sijoittamalla pyöräteline bussikatoksen läheisyyteen luodaan hyvä julkisen liikenteen verkosto, jonka eri osat tukevat toinen toistaan. Hyvä matkaketju lisää omalta osaltaan mahdollisuuksia saavuttaa tavoitteet hiilineutraaliudesta.

Pyöräteline, joka on laadukas, tyylikäs ja käytännöllinen, on erinomainen valinta mihin kohteeseen tahansa.

Valitse pyöräteline, joka on pitkäikäinen ja valmistetaan Suomessa – valitse BRANCH-pyöräteline.