Pyöräteline FRAME-pyöräteline

Teline polkupyörälle – FRAME on turvallinen, käytännöllinen ja minimalistinen teline polkupyörälle.

  • Valmistetaan Suomessa.
  • Upea minimalistinen design
  • Yksi ankkuripiste

Tekniset tiedot

Korkeus:
890 mm
Leveys:
805 mm
Moduulit:
800 / 1000 mm
Perustus:
Upotettu betoniantura tai pinta-asennus, joka mahdollistaa vapaan sijoittamisen
Materiaalit:
Pulverimaalattu alumiini tai RST
Kapasiteetti:
2 kpl pyöriä / teline

Valintaperusteet

Maahan kiinnitetään vain yksi ankkuripiste. Minimalistinen design näyttää hyvältä ja helpottaa puhtaanapitoa.

 

Etenkin RST-malli on hyvin tyylikäs ja sopii kohteisiin, joihin kaivataan näyttävyyttä. Laadukas pyöräteline nostaa kohteen myös asennuskohteensa arvostusta.

Ominaisuudet – teline polkupyörälle

Minimalistinen teline polkupyörälle

Erityispiirre FRAMEssa on se, että siinä on vain yksi ankkuripiste maahan kiinnittämistä varten. Usein runkolukittavissa telineissä on kaksi ankkurointipistettä, mutta tämän pienen yksityiskohta tekee FRAMEsta linjakkaan ja vähäeleisen.

Minimalistisen designin ansiosta telineet ja niiden ympäristö on myös helppo pitää puhtaana eli hyvä muotoilu helpottaa ylläpitoa: lumet ja puiden lehdet on vaivatonta putsata pois pyörätelineen läheisyydestä.

Materiaalit

Materiaaleiksi FRAMEen on valittu huoltovapaat ja kestävät alumiini tai RST. Alumiini ja RST ovat pitkäikäisiä materiaaleja, jotka pysyvät upeina ja tyylikkäinä pitkään. Ne ovat erinomaisia materiaaleja, joiden avulla saadaan pitkäikäinen teline polkupyörälle. Alumiini pulverimaalataan haluttuun RAL-sävyyn.

Muotoilu

FRAMEn muotoilu sopii todella hyvin suomalaiseen katukuvaan. Upea ja turvallinen runkolukittava teline on hyvä keino lisäämään pyöräilyn houkuttelevuutta. Teline, joka on samalla turvallinen, helppokäyttöinen ja äärimmäisen näyttävä, on erinomainen ratkaisu mihin tahansa kohteeseen.

Asentaminen

FRAME-teline polkupyörälle voidaan asentaa kahdella tavalla. Voit tilata FRAMEn joko upotetulla betonianturalla tai asennus on mahdollista toteuttaa pinta-asennuksena, joka mahdollistaa pyörätelineen vapaan sijoittamisen.

Polkupyörä voidaan pitää turvassa laadukkaalla telineellä. Mallistostamme löytyy useita telineitä, joilla voidaan toteuttaa turvallinen pyöräpysäköinti. Suosittu klassinen runkolukittava pyöräteline on BAR ja hyvä vaihtoehto tälle on joko kapeampi malli ARC tai useasta kohdasta pyörän runkoa kiinnitettävä BRANCH. Mikäli hakusessa pyöräkatos, jossa polkupyörä pysyy suojassa, mallistostamme löytyy useita laadukkaita vaihtoehtoja.

FRAME on laadukas teline polkupyörälle.

Useimmissa polkupyörätelineissä on kaksi ankkuripistettä, mutta FRAMEssa on vain yksi. Minimalistisuus ja laadukkaat materiaalit (alumiini ja RST) tekevät siitä upean telineen polkupyörälle.