Pysäkkikatos P3-pysäkkikatos

Puinen pysäkkikatos sopii täydellisesti suomalaiseen kadunkuvaan.

  • Painekyllästettyä kuusta tai lämpökäsiteltyä mäntyä
  • Valmistetaan Suomessa
  • 100 % kierrätettyä alumiinia
  • LED-valaistus
  • Katto kestää 200 kg m2 lumikuormaa

Muotoilussa inspiraation lähteenä tälle ekologiselle, puuverhoillulle pysäkkikatokselle on ollut Suomen pitkä puurakentamisen perinne.

Katso tuotevideo galleriasta tai skrollaamalla alaspäin!

Tekniset tiedot

Korkeus:
2350 mm
Pituus:
4075 mm
Syvyys:
1465 mm
Moduulit:
1335 mm
Materiaalit:
Runkorakenne alumiinia puuverhouksella
8 mm karkaistut lasit
Kattorakenne alumiiniprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Alumiinirakenteet pulverimaalataan RAL-sävyyn
Puuverhous voidaan haluttaessa maalata
Lisävarusteet:
Aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm
Linjakilpikehys
Roskakori 30/60L RST

Valintaperusteet

Livenä todella kaunis ja upea puuverhoilu on näyttävä ja sopii suomalaiseen kadunkuvaan. Puuverhoukseksi on valittavissa painekyllästettyä kuusta tai lämpökäsiteltyä mäntyä. Puuverhouksen saa myös halutessaan maalattuna.

Vahva alumiinirakenne valmistetaan 100 % kierrätetystä alumiinista, mikä pudottaa hiilijalanjälkeä huomattavasti. Tee palvelus ympäristölle ja valitse ekologinen, kierrätetty alumiini.

Lisää käyttömukavuutta ja pysäkkikatoksen käyttöä aamuvarhaisesta yömyöhään LED-valaistuksella

AluShelin sadevesijärjestelmä ohjaa sadeveden tai sulaneen lumen hallitusti pois katolta.

AluShelin pysäkkikatokset valmistetaan perheyrityksen tiloissa Järvenpäässä, Etelä-Suomessa.

Ominaisuudet

Puinen pysäkkikatos

P3 on upea puinen pysäkkikatos, eli puuverhoiltu pysäkkikatos alumiinisella runkorakenteella ja upotetulla LED-valaistuksella.

Puuverhoukseksi on valittavissa painekyllästettyä kuusta tai lämpökäsiteltyä mäntyä. Puuverhouksen saa myös halutessaan maalattuna.

Kestävät materiaalit

P3:ssa on 8 mm karkaistut lasit huomioraidoilla. Karkaistu lasi on turvallinen valinta, koska se kestää iskuja, rasitusta ja lämpötilaeroja paljon paremmin kuin karkaisematon lasi. Lisäksi se karkaistu lasi ei hajoa suuriksi, teräviksi sirpaleiksi vaan pieniksi muruiksi.

Puinen pysäkkikatos ei olisi kestävä ilman vahvaa alumiinirakennetta. Alumiinirunko tekee P3:sta todella pitkäkestoisen ja vahvan vähentäen tarvetta huoltotoimenpiteille. Rakenne on modulaarinen eli sitä voidaan jatkaa ja skaalata halutun kokoiseksi. Usein kokonaiskustannukset tulevat edullisemmaksi, kun kasvattaa pyöräkatosta isommaksi. Toinen vaihtoehto olisi tilata kaksi pienempää pyöräkatosta, mutta silloin tulee laskea kokonaiskustannuksiin myös kahdet maanrakennustyöt.

Vakiona oleva sadevesijärjestelmä ohjaa veden tehokkaasti pois katolta. Käyttömukavuutta lisää myös upotettu LED-valaistus, jonka avulla katosta voidaan käyttää vuoden ympäri aamusta iltaan.

Liityntäpysäköintiä varten valitse pysäkkikatoksen läheisyyteen muotoilultaan yhteensopiva CPP, puuverhoiltu pyöräkatos.

Pitkäikäinen

Täysin puusta valmistettu pysäkkikatos – tai pyöräkatos – ei ole paras ja pitkäikäisin valinta Suomen olosuhteisiin kosteuden, runsaiden lumien ja vesisateiden vuoksi. Rakenteeseen tarvitaan myös paremmin korroosiota kestävää vahvaa teräs- tai alumiinirakennetta. Mallistomme puinen pysäkkikatos, eli puuverhoiltu katos alumiinirakenteella, on hyvä valinta, koska puuosat eivät joudu niin kovalle rasitukselle. Kun rakenne on vahva, se kestää kovaakin käyttöä.

 

Puinen pysäkkikatos sopii täydellisesti suomalaiseen katukuvaan ja mielenmaisemaan.

Katso tuotevideo alta