Pysäkkikatos G3-pysäkkikatos

G3-pysäkkikatos on perinteitä kunnioittava pysäkkikatos. Se soveltuu erityisesti arvokkaaseen ja vakiintuneeseen rakennusympäristöön. Vastaavanlaisia katoksia on runsaasti esimerkiksi Tukholmassa, sillä siellä kadunkalusteissa on perinteisesti arvostettu pehmeitä ja kaarevia muotoja.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2350 mm
Pituus:
4075 mm
Syvyys:
1405 mm
Moduulit:
1335 mm
Materiaalit:
Runkorakenne 70x70 mm alumiiniset tolppaprofiilit 8 mm karkaistuilla laseilla
Kattorakenne alumiiniprofiilia katettuna UV-suojatulla polykarbonaatilla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm
Linjakilpipidike
Roska-astia 30/60L RST
Sadevesijärjestelmä

Valintaperusteet

Perinteinen muotoilu pehmeillä, pyöreillä linjoilla sopii erinomaisesti kohteisiin, joissa halutaan säilyttää klassinen design ja samalla tarjota toimiva pysäkkikatosratkaisu.

Olemme kotimainen perheyritys ja olemme valmistaneet katoksia jo vuodesta 2000 asti. Tuotantotilamme ovat Järvenpäässä, Etelä-Suomessa.

Valoa läpäisevä, UV-suojattu polykarbonaattimuovikate tekee katoksesta valoisan ja avaran. UV-suojauksen ansiosta katto ei haperoidu.

Katos valmistetaan vahvasta ja korroosion kestävästä, 100 % kierrätetystä alumiinista. Alumiinirakenteensa ansiosta pysäkkikatos säilyttää pitkään kauniin maalipintansa lisäten sen käyttöikää entisestään. Kierrätetty alumiini on laadukasta ja kestävää, ja sen käyttö tuotteen valmistamisesta aiheutuvaa hiilijalanjälkeä merkittävästi.

Ominaisuudet

Alumiinirakenne

Pysäkkikatos valmistetaan vahvasta ja korroosion kestävästä, 100 % kierrätetystä alumiinista alumiinista. Alumiinirakenteensa ansiosta G3 säilyttää pitkään kauniin maalipintansa lisäten entisestään sen käyttöikää.

Kaareva katto

Kaareva katto ohjaa veden ja lumen pois katokselta vähentäen tarvetta huoltotoimenpiteille. Valoa läpäisevä polykarbonaattimuovikate tekee katoksesta valoisan ja avaran. Valitse lisäksi etuseinä antamaan lumi- ja tuulisuojaa, LED-valaistus sekä muita lisävarusteita.

Liityntäpysäköinti

G3-pysäkkikatos on yhteensopiva CPG-pyöräkatoksen kanssa, mikä tekee siitä varteenotettavan vaihtoehdon esimerkiksi liityntäpysäköintiin.