Pysäkkikatos O3-pysäkkikatos

Pysäkkikatos valmistetaan pulverimaalatusta alumiinista. Iso kapasiteetti. 100 % kierrätettyä alumiinia. Mainosvitriini ja etuseinä.

O3:sta on toimitettu liki 500 kappaletta ympäri Suomea, joten se on AluShelin suosituin pysäkkikatos. Kiitos hyvien materiaalivalintojen ja teknisten ratkaisujen, O3 on erinomainen valinta Suomen olosuhteisiin.

  • AluShelin suosituin pysäkkikatos!
  • Iso kapasiteetti
  • 100 % kierrätettyä alumiinia
  • Karkaistua lasia
  • Mainosvitriini ja etuseinä

 

Tekniset tiedot

Korkeus:
2200 mm
Pituus:
3580 mm
Syvyys:
1405 mm
Moduulit:
1170 mm
Materiaalit:
Runkorakenne 70x70 mm alumiiniset tolppaprofiilit 8 mm karkaistuilla laseilla, kattorakenne alumiiniprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Etuseinä
Aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm
Linjakilpikehys
Roskakori 30/60L RST
Sadevesijärjestelmä

Valintaperusteet

Liki 500 toimitettua katosta tekevät O3:sta suosituimman katoksemme, eikä turhaan. Laajasti varusteltava O3 on laadultaan ja käytettävyydeltään erinomainen.

Tähän katokseen mahtuu paljon käyttäjiä ja samalla se tulee helposti huomatuksi ison kapasiteettinsa ansiosta. Modulaarisuutensa ansiosta se on myös helposti jatkettavissa; skaalaa O3:sta halutessasi isompi kokonaisuus tai kokonainen terminaali!

Kierrätetyn alumiinin hiilijalanjälki on paljon pienempi kuin uuden valmistaminen. Askel entistä ekologisempaan julkisen liikenteen infrastruktuuriin.

AluShel on kotimainen perheyritys, ja kaikki pysäkkikatokset valmistetaan Suomessa.

Ominaisuudet

Suosituin

O3-pysäkkikatos on suunniteltu palvelemaan joukkoliikenteen tarpeita vuosien ajaksi. Se onkin ollut todella suosittu, ja sitä on tilattu noin 500 kpl. Laadukas ja kestävä alumiiniprofiilijärjestelmä varmistaa tyylikkään ja lujan lopputuloksen.

Iso kapasiteetti

Pysäkkikatoksessa on tilava rakenne, minkä ansiosta pysäkkikatos palvelee käyttäjiä todella hyvin erityisesti niillä alueilla, joilla on paljon julkisen liikenteen käyttäjiä. Iso kapasiteetti ja hyvä design varmistavat miellyttävän matkaketjun. Käyttömukavuutta lisää entisestään laadukas LED-valaistus.

Modulaarinen

O3-pysäkkikatoksessa on tarpeiden mukaan muunneltava modulaarinen rakenne. Katosta voidaan siis jatkaa pidemmäksi, jolloin siitä voidaan tehdä esimerkiksi isokokoisempia terminaaleja kohteisiin, joihin tarvitaan isompi kapasiteetti. Modulaarisuuden ansiosta voidaan maksimoida pysäkkikatoksen tila sen sijaan, että hankittaisiin kaksi erillistä katosta.

Lisävarusteet

Pysäkkikatokseen on saatavilla myös etuseinä tuomaan lisää tuuli- ja lumisuojaa. Etuseinä helpottaa myös kunnossapitoa, sillä talvella se estää lumen pyryämisen katoksen sisälle ja kesällä puiden lehtien kerääntymisen sisälle. Lisävarusteiksi voi valita muun muassa mainosvitriinin, jolloin pysäkkikatos alkaa tuottamaan lisätuloja kaupungille tai kunnalle. Se myös tarjoaa hyvän mahdollisuuden mainostaa esimerkiksi kaupungin tai kunnan omia palveluita tai kulttuuritapahtumia.

Liityntäpysäköinti

Liityntäpysäköintiä silmällä pitäen kannattaa myös harkita pyörätelineiden asentamista pysäkkikatoksen yhteyteen. Liityntäpysäköinnillä lisätään julkisen liikenteen pyöräilijöiden määrää ja luodaan sujuvia matkaketjuja niin koululaisille kuin työssäkäyville. Esimerkiksi suosittu ja helppokäyttöinen runkolukittava BAR-pyöräteline pitää pyörät turvassa ja siistissä järjestyksessä. Mikäli pyörätelineillä halutaan estää liikennettä esimerkiksi autotielle, hyvä vaihtoehto on myös yksipuoliset CR- tai CRL-pyörätelineet. CR on mallistomme perinteinen etupyörätuettu pyöräteline ja CRL taas yhdistää perinteisen etupyörätuen runkolukittavuuteen.

O3-pysäkkikatos klassisella designilla on AluShelin suosituin.