CR

CR on perinteinen pyöräteline: klassinen, kestävä ja kaikille tuttu. Klassinen teline vie vain vähän tilaa. Käytännöllisen muotoilunsa ansiosta CR:n etupyörätuki ei kuitenkaan riko pyörän jarrulevyjä tai etupinnoja. Moni käyttäjä pitää perinteisestä tavasta jättää pyörä, koska se on nopea ja edelleen yleisesti käytössä. Jos haluat etupyörätuen lisäksi runkolukituskaaren, valitse suosittu CRL.

 

Tekniset tiedot

Korkeus:
550 mm
Moduulit:
2110 mm
Perustus:
Upotetut betonipilarit tai pinta-asennus
Materiaalit:
Kuumasinkitty teräsrunko ja alumiinitolpat
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Kapasiteetti:
4/8 kpl pyöriä / moduuli

Valintaperusteet

Kaikille tuttu etupyörätuki on klassinen ja vie vain vähän tilaa.

Pyörä jätetään etupyörätukeen ja lukitaan telineeseen etupyörästä.

Pitkäikäinen materiaali etenkin pulverimaalattuna.

Ominaisuudet

CR valmistetaan vahvasta kuumasinkitystä teräsrungosta, minkä ansiosta se pysyy hyvännäköisenä ja pitkään käytössä. CR on modulaarisesti jatkettavissa, joten sen avulla voidaan luoda tehokkaasti laajoja kokonaisuuksia esimerkiksi koulujen ja kirjastojen pihoille.

Perinteinen pyöräteline on hyvä apuväline, kun halutaan luonnollisella tavalla ohjata kevyen liikenteen virtoja ja luoda esteitä esimerkiksi nurmialueiden eteen. CR onkin hyvä kumppani pitämään koulujen pihoilla istutukset ehjinä ja toisaalta toisissa kohteissa muun muassa estämään tien ylityksen

Kaikille tuttu ja perinteinen pyöräteline on saatavissa yksi- tai kaksipuolisena. Kaksipuoleinen malli tuplaa pyöräpaikkojen määrän ja on erinomainen vaihtoehto kohteisiin, joissa on korkea trafiikki. Lisäksi se on hyvä valinta pyöräkatoksiin, joita voidaan käyttää useista eri suunnista, kuten CPHL- ja CPFA-pyöräkatokset.