BRANCH-pyöräteline Katseenvangitsija

Ota yhteyttä

Yhteystiedot
+358 40 900 5153
sales@alushel.fi

Käyntiosoite
Kehittäjänkatu 10
04440 Järvenpää

Pyöräteline, joka on käytännöllinen ja turvallinen: BRANCH. Pyörätelineeseen voi kiinnittää kaksi pyörää useista eri kohdista, yhden molemmille puolille.

 

Turvallinen pyöräteline kaikenkokoisille pyörille

 

Monta kiinnityskohtaa. Runkolukitse eri kokoiset pyörät kiinni pyörätelineeseen useista eri kohdista. Kekseliään muotoilun ansiosta BRANCH-pyörätelineeseen voi turvallisesti runkolukita pyörän miltei mistä kohdasta tahansa.

 

Pyöräteline BRANCH on monipuolinen ja turvallinen pyöräteline. Runkolukitse eri kokoiset pyörät useista eri kohdista!

BRANCH on monipuolinen ja turvallinen pyöräteline. Runkolukitse eri kokoiset pyörät useista eri kohdista!

 

BRANCH soveltuu myös kaiken ikäisille pyöräilijöille, koska siihen on helppo kiinnittää minkä kokoinen pyörä tahansa. U-lukko löytää nopeasti paikkansa ja lisäksi muut mahdolliset ketjut on yksinkertaista kiinnittää ja lenkittää BRANCHin ja pyörän rungon ympärille.

 

Materiaalit ja maalaus

 

Materiaalit. Alumiini tai ruostumaton teräs. Kestävät ja pitkäikäiset materiaalit, joissa pinta pysyy hyvän näköisenä, vaikka runkolukittava pyöräteline joutuisikin kovalle käytölle.

Huoltovapaa. Koska BRANCH valmistetaan laadukkaista materiaaleista, sen korroosion kesto on todella korkea. BRANCH pysyy pystyssä ja pitää siistin maalikerroksen hyvänä pitkään.

Maalaus. Pulverimaalaus haluttuun RAL-sävyyn. Valitse laajasta RAL-värikartasta haluamasi sävy tuomaan pyörätelineelle lisäväriä ja lisäsuojaa. Alumiiniseen malliin tehdään lisäksi alumiinin passivointi käsittely (Iridite NCP), mikä parantaa alumiini maalattavuutta sekä tekee pyörätelineestä entistä kestävämmän ruostumista vastaan.

 

BRANCH-pyöräteline asennettuna Kirkkonummelle. Pirteä punainen pyöräteline tekee kokonaisuuden raikkaaksi!

BRANCH-pyöräteline asennettuna Kirkkonummelle CPH-pyöräkatokseen. Pirteä punainen pyöräteline tekee kokonaisuuden raikkaaksi

 

Perustus

 

Perustus. Upotettu kuumasinkitty teräsprofiili, maahan valaminen tai pinta-asennus, joka mahdollistaa vapaan sijoittamisen. BRANCH-pyöräteline on suunniteltu niin, että sen voi asentaa monella eri tavalla. Monipuolisuus asennustavassa mahdollistaa esimerkiksi jälkiasennuksen jo olemassa olevaan kohteeseen. Monipuolisuuden ansiosta myös pihasuunnittelijat ja arkkitehdit voivat tehdä näyttäviä ratkaisuja.

Pyöräteline liityntäpysäköintiin

 

Pyöräkatokset. BRANCH sopii hyvin myös pyöräkatoksiin. Esimerkiksi CPH- ja CPHL-pyöräkatokset soveltuvat hyvin BRANCHille.

Pysäkkikatokset. Liityntäpysäköintiä ajatellen hyvä pari on esimerkiksi F3-pysäkkikatos. Sijoittamalla pyörätelineet bussikatoksen läheisyyteen luodaan hyvä julkisen liikenteen verkosto, jonka eri osat tukevat toinen toistaan. Hyvä matkaketju lisää omalta osaltaan mahdollisuuksia saavuttaa tavoitteet hiilineutraaliudesta.

Tekniset tiedot

Korkeus:
850 mm
Leveys:
800 mm
Moduulit:
800 / 1000 mm
Perustus:
Upotettu kuumasinkitty teräsprofiili, maahan valaminen tai pinta-asennus, joka mahdollistaa vapaan sijoittamisen
Materiaalit:
8x60 mm alumiinilattaprofiili tai RST
Kapasiteetti:
2 kpl pyöriä / teline
Piirustukset