Pyöräteline | BRANCH Katseenvangitsija

Pyöräteline, joka on upea, käytännöllinen, helppokäyttöinen ja todellinen katseenvangitsija: BRANCH.

BRANCH kehitettiin, koska halusimme tarjota tyylikkään pyörätelineen, joka soveltuu käytännössä kaikille pyörille. BRANCH-pyörätelineessä onkin ainutlaatuinen mutta tyylikäs muotoilu, jonka ansiosta pyörätelineeseen voi runkolukita erikokoiset pyörät useista eri kohdista. BRANCH-pyörätelineen avulla onkin mahdollista lukita pyörät helposti ja turvallisesti sekä rungosta että muista kohdista. Koska BRANCHiin on helppo kiinnittää pyörä, se soveltuu myös kaiken ikäisille pyöräilijöille! Asiakkaiden arvostaman uniikin muotoilunsa ansiosta BRANCH toimii myös aitana tai käytännöllisenä tilanjakajana – vain mielikuvitus on rajana!

Pyöräteline on tilattavissa kahdessa eri materiaalissa: joko alumiinisena tai ruostumattomana teräksenä. Laajan RAL-värivalikoiman avulla voit tehdä tästä pyörätelineestä vielä uniikimman ja houkuttelevamman ratkaisun pyöräpysäköintiin. Valitse klassinen musta tai harmaa. Toisaalta jos haluat, että pyöräteline näkyy jo kaukaa muillekin, valitse sille jokin huomiota herättävä väri, esimerkiksi keltainen, oranssi tai punainen – RAL-värivalikoimalla on rajattomat mahdollisuudet! Entä onko kaupungissa, kunnassa tai alueella jokin tuttu, paikallinen väri? Lisää kadunkalusteiden yhtenäisyyttä muun infrastruktuurin kanssa valitsemalla kohteeseenne sopiva väri. Urheiluhallin pihalle sijoitettuihin telineisiin voidaan taas valita urheiluseuran värit. Kuten sanottua vaihtoehdot ovat lukemattomat. Jos kaipaat vinkkiä siihen, millainen voisi olla hyvä väritys teidän kohteeseen, ota yhteyttä niin ideoidaan yhdessä!

Pyöräteline on erinomainen valinta taloyhtiöihin, kaupunkeihin, ostoskeskuksiin sekä lukuisiin muihin kohteisiin, sillä se paitsi sopii hyvin suomalaiseen katukuvaan myös näyttää elegantilta. BRANCH onkin omiaan lisäämään pyöräilyn houkuttelevuutta kaikissa kohteissa, koska siihen helppo lukita pyörä turvallisesti.

BRANCH on monipuolinen pyöräteline.

Myös pyörätelineen asentamisessa on myös huomioitu monipuolisuus: BRANCH voidaan asentaa useilla eri tavoilla – seikka, jota arkkitehdit ja muut suunnittelijat arvostavat aivan erityisesti. Tarkemmat tiedot tuotteesta löydät alhaalta klikkaamalla kohdasta ”Tekniset tiedot” ja lataamalla tuotteen piirrustukset.

Mutta mitä jos hakusessa onkin hieman perinteisempi pyöräteline esimerkiksi kirjaston tai koulun pihalle? Ei hätää, sillä meillä on todella kattava ja laaja valikoima pyörätelineille. Tutustu esimerkiksi CRL-pyörätelineeseen. CRL on hyvä vaihtoehto turvalliseen ja kustannustehokkaaseen pyörien pysäköintiin, sillä siinä yhdistyy klassinen etupyörälukitus ja turvallinen runkolukituskaari.

Jos haluat tietää lisää BRANCH pyörätelineestä, ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla.

Tekniset tiedot

Korkeus:
850 mm
Leveys:
800 mm
Moduulit:
800 / 1000 mm
Perustus:
Upotettu kuumasinkitty teräsprofiili, maahan valaminen tai pinta-asennus, joka mahdollistaa vapaan sijoittamisen
Materiaalit:
8x60 mm alumiinilattaprofiili tai RST
Kapasiteetti:
2 kpl pyöriä / teline
Piirustukset