Menu
Sulje

AluShelin valikoimasta löydät myös oleskelukatokset sekä taukokatokset.

Oleskelukatokset tarjoavat tilan viihtyisään oleskeluun. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi sairaaloiden, päiväkotien tai koulujen pihoilla, koska ne tarjoavat rauhallisen paikan, jossa odottaa tai olla sadetta tai aurinkoa suojassa.

Kaikki katokset voidaan räätälöidä eri materiaaleilla, valitse esimerkiksi verhoilu lasilla, puusäleiköllä tai ilman verhoilua. Niiden modulaarinen rakenne mahdollistaa sovittamisen eri ympäristöihin ja tarpeisiin. Lasi tuo valoa ja avaruutta, puusäleikkö tyylikkyyttä ja maanläheisyyttä kun taas oleskelukatos ilman verhoilua pitää katoksen avoimena. Jokainen valinta tarjoaa oman ainutlaatuisen tunnelmansa.

Alumiinirunkoiset katoksemme valmistetaan 100% kierrätetystä alumiinista, mikä kertoo sitoutumisestamme ympäristöystävällisempään kadunkalusteiden rakentamiseen. Alumiinin kierrättäminen vähentää jätteiden määrää ja energiankulutusta. Tämä ympäristöystävällinen valinta tukee kestävää kehitystä ja auttaa vähentämään hiilijalanjälkeä.

Haluamme tarjota laadukkaita katoksia, jotka eivät ainoastaan täytä käyttäjien tarpeita vaan myös tuovat arvoa ympäristölle. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopivat oleskelukatokset. Valitse asiantunteva kumppani, kun etsit toimivaa ja kestävää ratkaisua ulkotiloihin – valitse AluShel.