Oleskelukatos – SSFA

SSFA on upea ja käytännöllinen oleskelukatos.

  • Suojaa UV-säteilyltä sekä sateelta
  • Puuverhoilu, karkaistu lasi, pergola
  • Pitkäikäinen – kestää 200 kg/m2 lumikuormaa
  • Valmistetaan Suomessa
  • 100 % kierrätettyä alumiinia
  • Muokattavissa

SSFA suunniteltiin ennen kaikkea päiväkotien ja leikkipuistojen pihoille, mutta käyttökohteita sille on useita, kuten sairaalat, urheilukentät, taukopaikat ja niin edelleen. Taukokatos suojaa niin auringon UV-säteilyltä kuin sadekuuroilta. Tilaa joko ilman seiniä (huoltovapaa avoin rakenne) tai tyylikkäällä puuverhoilulla ja/tai laminoidulla karkaistulla lasilla.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2200 mm
Moduulit:
4000 mm
Syvyys:
2100 mm
Materiaalit:
Alumiiniprofiilirakenne
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
LED-valaistus
Tuhka-astia RST
Roskakori 30L/60L RST
Pergola
Puusäleikkö
Laminoitu karkaistu lasi
Penkki

Valintaperusteet

Sen lisäksi että käyttämämme alumiini on 100 % kierrätettyä, alumiini voidaan kierrättää uudelleen. Askel kohti ekologisempaa rakentamista on valita laadukkaita, kierrätettyjä materiaaleja ja huolehtia siitä, että myös tuote voidaan lopuksi kierrättää.

SSFA kestää lumikuormaa 200 kg/m2, eli se on suunniteltu Suomen oloihin. Tasakattoisena se myös sopii muotoilultaan suomalaiseen designiin. Materiaalivalinnat tekevät katoksesta pitkäikäisen ja kestävän.

SSFA valmistetaan omissa tuotantotiloissamme Järvenpäässä, Etelä-Suomessa.

Erityisesti päiväkoteihin suunniteltu SSFA suojaa tehokkaasti ulkoilevia lapsia auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Lisäksi SSFA:n sääsuoja on toimii hyvin lunta ja vesisadetta vastaan. Saatavilla tuulisuojalla.

Saatavissa joko ilman seiniä (huoltovapaa avoin rakenne), tyylikkäällä puuverhoilulla ja/tai laminoidulla karkaistulla lasilla. Halutessasi voit yhdistää katokset pergolalla.

Ominaisuudet

Pitkäikäinen

SSFA on todella pitkäikäinen oleskelukatos: SSFA kestää lumikuormaa 200 kg/m2, eli se on suunniteltu Suomen oloihin. Tasakattoisena se on silti erittäin pitkäikäinen ja kestävä valinta.

SSFA on valmistettu vahvasta ja huoltovapaasta alumiinista.
Materiaaliksi on valittu alumiini sen pitkäikäisyyden ja erinomaisen korroosiokestävyyden ansiosta. Jos katokseen tulee käytössä naarmuja, alumiinin ainutlaatuisten ominaisuuksen myötä  sen pintaan muodostuva tiivis oksidikerros suojaa alempia kerroksia korroosiolta. SSFA onkin käytännössä ikuinen ja siinä käytettävä alumiini lähes 100% kierrätettävä.

Modulaarinen

Sen lisäksi että katos pysyy tyylikkäänä ja kestävänä, se on myös suunniteltu modulaariseksi. Moodulikoot ovat 2×4 metriä. Modulaarisuutensa ansiosta katos voidaan helposti skaalata halutun kokoiseksi, esimerkiksi pidemmäksi tai kaksipuoliseksi. Yhdistä katos toiseen tyylikkäällä pergolalla. Katoksessa on runsaasti tilaa esimerkiksi hiekkalaatikolle, pöytäryhmälle tai lastenrattaille.

Lisävarusteet

Seinä: puusäleikkö, laminoitu karkaistu lasi tai avoin rakenne.
Pergola: yhdistä katokset toisiinsa pergolalla.
Valaistus: LED-valaistus auttaa pitämään käyttöasteen korkeana aamusta iltaan.
Penkki: tyylikäs ja kestävä, teräs- ja puurakenteinen
Pyörätelineet: katos voidaan halutessaan varustaa mallistomme pyörätelineillä