Kestävä taukokatos Taukokatos – SSF-1

Taukokatos, tupakkakatos tai yleiskatos, SSF-1 on monipuolinen yleiskatos.

  • Taukokatos valmistetaan Suomessa
  • Varusteltavissa penkeillä
  • Varusteltavissa roska-astialla ja tuhka-astialla
  • 100 % kierrätettyä alumiinia

Esimerkiksi taloyhtiöt, satamat, sairaalat, rakennustyömaat ja rajanylityspaikat ovat yleisiä käyttökohteita taukokatokselle. Valitse taukokatos penkeillä tai ilman.

Tekniset tiedot

Korkeus
2200 mm
Pituus
2190 mm
Syvyys
2190 mm
Moduulit
1060 mm
Pintakäsittely
Alumiinirakenteet pulverimaalataan korkeatasoisesti RAL-sävyillä
Materiaalit
Runkorakenne 70x70 mm alumiinitolppaprofiilit 8 mm karkaistuilla laseilla
Kattorakenne alumiiniprofiilia valkoisella alakatolla
Lisävarusteet
Tuhka-astia RST
Roskakori 30L/60L RST

Valintaperusteet

Käytämme alumiinirakenteissamme 100 % kierrätettyä alumiinia, jolloin taukokatoksen hiilijalanjälki putoaa merkittävästi.

Kotimainen perheyrityksemme valmistaa katoksiamme Järvenpäässä, Helsingin seudulla.

SSFA on sääsuoja, taukokatos tai pysäkkikatos. Valitse penkeillä tai ilman. Varusteltavissa esimerkiksi tuhkakupilla ja roska-astialla.

Ominaisuudet – Taukokatos

Suojaisa taukokatos

Laadukas alumiinirakenne tekee taukokatoksesta siistin, edustavan ja kestävän ratkaisun. Valmistetaan 100 % kierrätetystä alumiinista. Lisäksi modulaarisen rakenteensa ansiosta tämä pitkäikäinen taukokatos voidaan räätälöidä halutun kokoiseksi. Karkaistut lasiseinät estävät tuulen ja lumen pääsyn katoksen sisään, mikä tekee siitä sekä miellyttävän että huoltovapaan.

Lisävarusteet

Lisävarusteilla voit parantaa katoksen käyttöastetta entisestään. Valitse esimerkiksi LED-valaistus lisäämään käyttömukavuutta. Lisäksi roskakorin ja tuhkakupin avulla SSF pysyy siistinä vähentäen tarvetta siivoukselle tai huoltotoimenpiteille. Jos hakusessa on isompi ja seinistä avoimempi sääsuoja tai katos, kannattaa tutustua SSHL-sääsuojaan sekä SSFA-katokseen.

Kotimainen perheyritys

Olemme 100 % kotimainen perheyritys. SSFA-katos valmistetaan Suomessa, perheyrityksemme tuotantotiloissa Järvenpäässä lähellä pääkaupunkiseutua. Olemme valmistaneet kadunkalusteita jo vuodesta 2000.

Taukokatos on erinomainen yleiskatos Suomen olosuhteisiin.