Menu
Sulje

Tuotteiden takuu- ja laatutiedot

Takuutiedot

Myönnämme tuotteillemme kahden (2) vuoden takuun. Takuu koskee valmistus- ja asennusvirheestämme johtuvia vaurioita tai ongelmia. Takuu ei koske ilkivallasta tai väärinkäytöstä johtuvaa vauriota. Takuu ei myöskään koske kolmannen osapuolen virheellisestä asennuksesta johtuvaa vauriota tai ongelmaa.

Laatutiedot

AluShel Finland Oy on Suomen johtava kadunkalusteita toimittava yritys. Päätuotteitamme ovat pysäkkikatokset, pyöräkatokset ja pyörätelineet. Laaja kokemuksemme ja tietotaitomme näkyy loppuun asti mietityissä ratkaisuissa, jotka ovat tyylikkäitä, kestäviä ja helppohoitoisia.

Tuotteiden suunnittelussa käytetään alusta asti modernia 3D-mallinnusta. Rakenteiden suunnittelussa huomioidaan käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Käytössämme on sertifioitu FPC-laatujärjestelmä, joka mahdollistaa tuotteillemme CE-merkinnän.

Alumiiniprofiilijärjestelmäämme perustuvien tuotteiden valmistuksessa on käytössä sertifioitu ISO 9001 -laatujärjestelmä sekä ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. EN 1090-1 -sertifikaatti.

Asennuksen ja kokoonpanon suorittavat kokeneet asennusryhmämme. Sovellettava TES on Teknologiateollisuus ry:n ja Metallityöväen Liitto ry:n välinen työehtosopimus.

Ympäristöön ja työturvallisuuteen liittyvien asioiden suhteen noudatetaan voimassaolevia lakeja ja määräyksiä sekä tilaajan niistä erikseen antamia ohjeita.