Pysäkkikatos S3-pysäkkikatos

Tästä se kaikki alkoi: S3-pysäkkikatos on alan pioneeri ja sen kaareva katto on jo klassikko.

  • Klassinen design
  • Kaareva katto
  • Valoa läpäisevä katto
  • 100 % kierrätettyä alumiinia
  • Valmistettu Suomessa

Perinteisen muotoilunsa ansiosta S3 sopii edelleen moniin kohteisiin, joissa halutaan säilyttää klassinen design ja samalla tarjota toimiva pysäkkikatosratkaisu.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2300 mm
Pituus:
3580 mm
Syvyys:
1405 mm
Moduulit:
1170 mm
Materiaalit:
Runkorakenne 70x70 mm alumiiniset tolppaprofiilit 8 mm karkaistuilla laseilla
Kattorakenne alumiiniprofiilia katettuna UV-suojatulla 10 mm polykarbonaatilla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Etuseinä
Valaisin
Aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm
Linjakilpipidike
Roska-astia 30/60L RST

Valintaperusteet

Perinteinen muotoilu pehmeillä, pyöreillä linjoilla sopii erinomaisesti kohteisiin, joissa halutaan säilyttää klassinen design ja samalla tarjota toimiva pysäkkikatosratkaisu.

Käytännöllinen kaareva katto ohjaa veden ja lumen tehokkaasti pois katolta.

Hiilijalanjäljen pudottaminen käyttämällä laadukasta, kierrätettyä alumiinia on taas yksi askel kohti vihreämpää tulevaisuutta

Katon UV-suojattu 10 mm polykarbonaattimuovikate ei kellastu eikä haperoidu auringossa vaan säilyy vahvana pitkään. Valoa läpäisevä katto pitää katoksen avarana ja valoisana.

Olemme kotimainen perheyritys ja olemme valmistaneet katoksia jo vuodesta 2000 asti. Tuotantotilamme ovat Järvenpäässä, Etelä-Suomessa.

Ominaisuudet

100 % kierrätettyä alumiinia

S3-pysäkkikatos valmistetaan vahvasta ja korroosion kestävästä alumiinista. Alumiinirakenteensa ansiosta pysäkkikatos säilyttää pitkään kauniin maalipintansa lisäten sen käyttöikää entisestään.

Kaareva katto

Kaarevassa katossa on mallistomme jyrkin kaato, joten vesi ja lumi ohjautuvat helposti pois katokselta sen taakse parantaen sen käytettävyyttä. Katon UV-suojattu 10 mm polykarbonaattimuovikate ei kellastu eikä haperoidu auringossa vaan säilyy vahvana pitkään.

Lisävarusteet

S3-pysäkkikatoksen käyttömukavuutta voi lisätä laajan lisävarustevalikoiman avulla. Kaiken lisäksi pysäkkikatos on yhteensopiva CPS-pyöräkatoksen kanssa, mikä tekee siitä varteenotettavan vaihtoehdon esimerkiksi liityntäpysäköintiratkaisuksi.

Klassinen design harvoin pettää.