BAR Klassinen ja varma valinta

BAR on leveä runkolukittava pyöräteline.

BAR on todella suosittu, koska se on kestävä, turvallinen ja helppokäyttöinen. Asiakkaiden arvostama BAR on klassinen ja varma valinta, joka on käytössä lukuisissa eri kohteissa, kuten Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

BAR-tuoteperhe koostuu kolmesta eri profiilimuodosta:

  • pyöreä kuumasinkitty teräsprofiili
  • neliskulmainen kuumasinkitty teräsprofiili
  • sisäänpäin kavennettu alumiiniprofiili

 

BAR on leveä runkolukittava pyöräteline.

BAR on leveä runkolukittava pyöräteline, joka on saatavilla kolmella eri profiilimuodolla.

 

Runkolukittava pyöräteline kolmella eri profiilimuodolla

 

1. BAR48 on pyöreä kuumasinkitty teräsprofiili. Pyöreä muotoilu on hyvä vaihtoehot, kun halutaan välttää kolhuja pyörien runkoon.

 

Runkolukittava BAR-pyöräteline pyöreällä muotoilulla.

Runkolukittava BAR-pyöräteline pyöreällä muotoilulla.

 

2. BAR50 on kuumasinkittyä terästä neliskulmaisella muotoilulla.

 

BAR50 on neliskulmainen runkolukittava pyöräteline.

BAR50 on neliskulmainen pyöräteline.

 

3. BAR-L60 on sisäänpäin kavennettu alumiiniprofiili. Tähän malliin tehdään lisäksi Iridite NCP -käsittely, mikä paitsi parantaa korroosionkestävyyttä myös parantaa maalattavuutta. Mielestämme tämä kombo – alumiininen pyöräteline, alumiinin passivointi sekä pulverimaalaus – on paras ratkaisu, jos halutaan runkolukittava pyöräteline, josta ei lohkea maalit irti.

 

BAR-L60 on sisäänpäin kavennettu alumiiniprofiili.

BAR-L60 on sisäänpäin kavennettu alumiiniprofiili.

 

Materiaalit ja maalaus

 

Alumiini, kuumasinkitty teräs tai ruostumaton teräs, pulverimaalaus haluttuun RAL-sävyyn. BAR-pyörätelineissä käytetyt materiaalit (alumiini, ruostumaton teräs ja kuumasinkitty teräs) ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä valintoja. Käytämme kuumasinkittyä terästä, sillä kuumasinkityksessä muodostuu paksumpi sinkkikerros kuin sähkösinkityksessä. Alumiini sen sijaan kestää korroosiota parhaiten, on käytännössä ikuinen ja lähes 100% kierrätettävissä. Teräksestä valmistettu BAR on myös saatavilla rosterisena. Kaikki mallistomme pyörätelineet ovat saatavilla pulverimaalattuina RAL-sävyillä. On hyvä huomioida, että kadunkalusteet (kuten pyörätelineet) ovat kovalla käytöllä ja voivat saada kolhuja. Kun hakusessa on kestävä ja turvallinen pyöräteline, täytyy huomioida erityisesti pyörätelineen materiaali.

 

Runkolukittava pyöräteline asennettuna Tampereelle.

 

CPH-pyöräkatos varustettuna BAR-pyörätelineillä Tampereen Raitiotiellä.

CPH-pyöräkatos varustettuna BAR-pyörätelineillä Tampereen Raitiotiellä.

 

Tampereen Raitiotielle valittiin CPH-pyöräkatoksia ja niihin BAR-pyörätelineet. Hyvin sijoitetuilla pyöräkatoksilla ohjataan tehokkaasti pyöräilijöitä käyttämään pyöräilijöille varattuja kulkuväyliä ja hyvin sijoitetuilla, turvallisilla pyörätelineillä pyöräilijöitä ohjataan jättämään pyörät kaupunkisuunnittelun valitsemiin paikkoihin. BAR-pyörätelineet ovat turvallisia ja ovat luoneet alalle standardin, joka auttaa kaupunkeja lisäämään pyöräilyä ja pyöräilijöitä jättämään pyörät turvallisesti parkkiin.

 

Asennus

 

Pinta- tai uppoasennus. Käyttämällä upotettavaa betoniperustusta tai pinta-asennusta pyörätelineet voidaan asemoida täysin vapaasti. U-mallinen kuumasinkitty teräsprofiili tekee asennuksesta nopeaa. Katso tarkat mitat alhaalta kohdasta Tekniset tiedot > Piirrustukset.

BAR-pyöräteline tarjoaa suunnittelijalle valinnanvapauden toteuttaa pyöräpysäköinnin haluamallaan tavalla – kustannus- ja tilatehokkaasti. Jo alan standardiksi muodostunut runkolukittava pyöräteline mahdollistaa turvallisen pyöräpysäköinnin.

 

Jos haluat kohteeseesi turvallisen pyörätelineen, johon pyörän voi lukita useammasta kohdasta, valitse BRANCH-pyöräteline. Jos taas hakusessa on BAR-mallia muistuttava teline, mutta kapeampana versiona, valitse ARC.

 

Tekniset tiedot

Korkeus:
850 mm
Leveys:
900 mm
Moduulit:
800 / 1000 mm
Perustus:
Upotettu kuumasinkitty teräsprofiili, maahan valaminen tai pinta-asennus, joka mahdollistaa vapaan sijoittamisen
Materiaalit:
Kuumasinkitty teräs, RST tai alumiini
Profiilit:
48 mm pyöreä putki, 50x50 mm neliöputki, 15/30x60 mm alumiiniputki
Kapasiteetti:
2 kpl pyöriä / teline
Piirustukset