F3-pysäkkikatos Taajama-alueiden ykkönen

Pysäkkikatos, joka on todella suosittu taajama-alueilla, sillä se on suunniteltu istumaan hyvin kaupunkien jo olemassa olevaan julkisen liikenteen infraan. F3 on mallistomme suosituimpia, ja sitä nähdäänkin todella paljon pääkaupunkiseudulla. F3:ssa yhdistyy moderni design, suuri kapasiteetti sekä kestävä ja tyylikäs alumiiniprofiilijärjestelmä.

 

F3-pysäkkikatos on todella suosittu bussikatos taajama-alueilla.

F3-pysäkkikatos on todella suosittu bussikatos taajama-alueilla.

 

F3-pysäkkikatos vakiovarusteilla

 

Vakiovarusteet.

8 mm karkaistut lasit huomioraidoilla.

Upotettu LED-valaistus varmistaa korkean käyttöasteen pimeämpinä iltoina. Valaistus lisää sekä turvallisuutta että käyttömukavuutta. Lasien ansiosta pysäkkikatos on raikas ja ilmava aurinkoisella säällä, mutta iltoja ja talvea varten LED-valaistus on todella tärkeä varuste.

 

F3-pysäkkikatos on laajasti varusteltavissa

 

Käyttömukavuutta voidaan lisätä entisestäänkin, sillä F3 on laajasti varustettavissa ja muokattavissa.

Lisävarusteiksi katokseen voidaan valita muun muassa

  • infotaulu
  • mainosvitriini
  • etuseinä
  • aikataulukaappi

Lisätuloja. Mainosvitriinin avulla pysäkkikatoksessa voidaan myydä mainospinta-alaa ja siten hankkia kaupungille tai kunnalle lisätuloja, tai se voi mainostaa omia palveluja ja esimerkiksi kulttuuritapahtumia.

Huoltovapaus. Etuseinä lisää bussikatoksen käyttöukavuutta, koska se lisää tuuli- ja lumisuojaa. Tämä myös vähentää huolto- ja ylläpitotarvetta, sillä pysäkkikatos ei kerää lehtiä tai muita roskia eikä myöskään lunta, jota täytyisi käsipelillä kolata pois.

Lisävarusteet eivät ole pelkkiä lisävarusteita, vaan tarpeellisia varusteita laadukkaan palvelun tarjoamiseksi kevyen liikenteen käyttäjille. Kaikki lisävarusteet löydät alhaalta klikkaamalla auki ”Tekniset tiedot” ja sieltä osiosta ”Lisävarusteet”. Voit myös tutustua tarkemmin lisävarusteisiin ja niiden ominaisuuksiin niille varatusta tuotekategoriasta.

 

Hyvä valinta liityntäpysäköintiin

 

Pyöräkatokset. Pysäkkikatos on suunniteltu yhteensopivaksi mallistomme pyöräkatosten kanssa. Esimerkiksi liityntäpysäköinti on helppo toteuttaa, sillä F3 on designiltaan yhteensopiva CPF- ja CPFA-pyöräkatosten kanssa.

Pyörätelineet. Pyörätelineet voidaan asentaa pysäkkikatoksen läheisyyteen myös ilman pyöräkatoksia. Valitse bussikatoksen viereen kaikille pyöräilijöille tuttu runkolukittava pyöräteline, kuten ARC-, BAR- tai BRANCH-pyöräteline.

Liityntäpysäköinti on tärkeä toteuttaa mahdollisimman houkuttelevaksi ja hyvin toimivaksi, sillä hyvin toteutettu pyöräpysäköinti tukee julkisen liikenteen houkuttelevuutta ja julkinen liikenne pyörän käyttöä osana toimivaa matkaketjua. Isossa kuvassa pyöräilyn lisääminen tutkitusti pienentää kaupunkien ja asukkaiden hiilijalanjälkeä, mikä osaltaan auttaa kuntia ja kaupunkeja saavuttamaan hiilineutraaliuden.

 

Modulaarinen

 

Skaalattavissa. Tässä pysäkkikatoksessa käytetään laadukasta, modulaarista alumiiniprofiilijärjestelmää, jota on helppo muunnella pidemmäksi tai lyhyemmäksi. Se mahdollistaa isompienkin pysäkkikatosten valmistamisen, jos pysäkkikatos halutaan suuremmalla kapasiteetilla ja se halutaan sijoittaa esimerkiksi liikenteen solmukohtaan. Pysäkkikatos tosiaan valmistetaan alumiinista, maailman toiseksi käytetyimmästä metallista, ja hyvin perustelluista syistä.

 

Miksi me käytämme F3-pysäkkikatoksessa alumiinia?

 

Alumiinilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia: se kevyt, sitä on helppo muokata ja silti se on todella kestävää. Kun halutaan pitkäikäinen pysäkkikatos, kannattaa valita materiaaliksi alumiinia. Alumiini on erittäin hyvin korroosiota kestävä eli sen ansiosta pysäkkikatokset eivät ruostu. Alumiinissa on luontaisesti oksidikerros, ja se suojaa tehokkaasti alumiinin pintaa pitkään, sillä oksidikerros muodostuu myös käytön myötä tulevien naarmujen päälle. Voidaankin sanoa, että alumiini korjaa itse itseään, mikä tekee siitä erittäin huoltovapaan materiaalin

Käytännössä kaikki alumiinista valmistetut pyörä- ja pysäkkikatoksemme lisäksi pulverimaalataan. Pulverimaalaus tuottaa UV-säteilyä, korroosiota, hankausta ja iskuja kestävän pinnan, jolloin se on käytännössä ikuinen. Alumiini on mielestämme paras valinta, joten käytämme sitä laajasti tuotteissamme olipa sitten kyseessä pysäkkikatos tai pyöräkatos.

Olemme alumiinisten pysäkkikatosten ykkönen Suomessa ja osaamme käsitellä alumiinia taitavasti – ja siitä on peräisin nimemmekin, AluShel. Sen lisäksi, että alumiini kestää korroosiota erinomaisesti, sen pinta on siisti, mikä jo itsessään tekee siitä todella tyylikkään valinnan. Lisäksi alumiini voidaan kierrättää lähes 100 %.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2250 mm
Pituus:
4075 mm
Syvyys:
1405 mm
Leveys:
1335 mm
Materiaalit:
Runkorakenne 70x70 mm alumiiniset tolppaprofiilit 8 mm karkaistuilla laseilla
Kattorakenne alumiiniprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Etuseinä
Mainosvitriini
Aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm
Linjakilpikehys
Roskakori 30/60L RST
Piirustukset