F3-pysäkkikatos Pysäkkikatos taajama-alueille

F3-pysäkkikatos on todella suosittu taajama-alueilla, sillä se on suunniteltu istumaan hyvin kaupunkien jo olemassa olevaan julkisen liikenteen infraan. F3 on mallistomme suosituimpia, ja sitä nähdäänkin todella paljon pääkaupunkiseudulla. Katoksessa yhdistyy moderni design, suuri kapasiteetti sekä kestävä ja tyylikäs alumiiniprofiilijärjestelmä.

 

F3-pysäkkikatos on todella suosittu bussikatos taajama-alueilla.

F3-pysäkkikatos on todella suosittu bussikatos taajama-alueilla.

 

Pysäkkikatos on laajasti varusteltavissa

 

Käyttömukavuutta voidaan lisätä entisestäänkin, sillä F3 on laajasti varustettavissa ja muokattavissa.

Lisävarusteiksi katokseen voidaan valita muun muassa

  • infotaulu
  • mainosvitriini
  • etuseinä
  • aikataulukaappi

Lisätuloja. Mainosvitriinin avulla pysäkkikatoksessa voidaan myydä mainospinta-alaa ja siten hankkia kaupungille tai kunnalle lisätuloja, tai se voi mainostaa omia palveluja ja esimerkiksi kulttuuritapahtumia.

Huoltovapaus. Etuseinä lisää bussikatoksen käyttöukavuutta, koska se lisää tuuli- ja lumisuojaa. Tämä myös vähentää huolto- ja ylläpitotarvetta, sillä pysäkkikatos ei kerää lehtiä tai muita roskia eikä myöskään lunta, jota täytyisi käsipelillä kolata pois.

 

Hyvä valinta liityntäpysäköintiin

 

Pyöräkatokset. Pysäkkikatos on suunniteltu yhteensopivaksi mallistomme pyöräkatosten kanssa. Esimerkiksi liityntäpysäköinti on helppo toteuttaa, sillä F3 on designiltaan yhteensopiva CPF- ja CPFA-pyöräkatosten kanssa.

Pyörätelineet. Telineet voidaan asentaa pysäkkikatoksen läheisyyteen myös ilman pyöräkatoksia. Valitse bussikatoksen viereen kaikille pyöräilijöille tuttu runkolukittava teline, kuten ARC-, BAR- tai BRANCH-pyöräteline.

 

Modulaarinen pysäkkikatos

 

Skaalattavissa. Tässä pysäkkikatoksessa käytetään laadukasta, modulaarista alumiiniprofiilijärjestelmää, jota on helppo muunnella pidemmäksi tai lyhyemmäksi. Se mahdollistaa isompienkin pysäkkikatosten valmistamisen, jos pysäkkikatos halutaan suuremmalla kapasiteetilla ja se halutaan sijoittaa esimerkiksi liikenteen solmukohtaan.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2250 mm
Pituus:
4075 mm
Syvyys:
1405 mm
Leveys:
1335 mm
Materiaalit:
Runkorakenne 70x70 mm alumiiniset tolppaprofiilit 8 mm karkaistuilla laseilla
Kattorakenne alumiiniprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Etuseinä
Mainosvitriini
Aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm
Linjakilpikehys
Roskakori 30/60L RST
Piirustukset