Pysäkkikatos | F3 Taajama-alueiden ykkönen

Pysäkkikatos, joka on todella suosittu taajama-alueilla, sillä se on suunniteltu istumaan hyvin kaupunkien jo olemassa olevaan julkisen liikenteen infraan. F3 yhdistää modernin designin, suuren kapasiteetin sekä kestävän ja tyylikkään alumiiniprofiilijärjestelmän.

Katos on suunniteltu yhteensopivaksi mallistomme pyöräkatosten kanssa. Esimerkiksi liityntäpysäköinti on helppo toteuttaa, sillä F3 on muotoilultaan yhteensopiva CPF- ja CPFA-pyöräkatosten kanssa. Liityntäpysäköinti on tärkeä toteuttaa mahdollisimman houkuttelevaksi ja hyvin toimivaksi, sillä hyvin toteutettu pyöräpysäköinti tukee julkisen liikenteen houkuttelevuutta ja  julkinen liikenne pyörän käyttöä osana toimivaa matkaketjua.

Tässä pysäkkikatoksessa käytetään laadukasta, modulaarista alumiiniprofiilijärjestelmää, jota on helppo muunnella pidemmäksi tai lyhyemmäksi. Tämä mahdollistaa isompienkin pysäkkikatosten valmistamisen, jos pysäkkikatos halutaan sijoittaa liikenteen solmukohtaan.

Miksi me käytämme F3-pysäkkikatoksessa alumiinia? Kun halutaan pitkäikäinen ratkaisu, kannattaa valita materiaaliksi alumiinia. Alumiini on erittäin hyvin korroosiota kestävä eli se ei ruostu. Alumiinissa on luontaisesti oksidikerros, ja se suojaa tehokkaasti alumiinin pintaa pitkään, sillä oksidikerros muodostuu myös käytön myötä tulevien naarmujen päälle. Voidaankin sanoa, että alumiini korjaa itse itseään, mikä tekee siitä erittäin huoltovapaan materiaalin. Käytännössä kaikki alumiinista valmistetut pyörä- ja pysäkkikatoksemme lisäksi pulverimaalataan. Pulverimaalaus tuottaa UV-säteilyä, korroosiota, hankausta ja iskuja kestävän pinnan, jolloin se on käytännössä ikuinen. Alumiini on mielestämme paras valinta, joten käytämme sitä laajasti tuotteissamme olipa sitten kyseessä pysäkkikatos tai pyöräkatos. Olemme alumiinisten pysäkkikatosten ykkönen Suomessa ja osaamme käsitellä alumiinia taitavasti – ja siitä on peräisin nimemmekin, AluShel. Sen lisäksi, että alumiini kestää korroosiota erinomaisesti, sen pinta on siisti, mikä jo itsessään tekee siitä todella tyylikkään valinnan. Lisäksi alumiini voidaan kierrättää lähes 100 %.

Huomioraidoilla varustettujen 8 mm karkaistujen lasien avulla kokonaisuus on raikas ja ilmava. Vakiovarusteena katoksessa on upotettu LED-valaistus, joka varmistaa korkean käyttöasteen pimeämpinä iltoina.

F3-pysäkkikatos on laajasti varustettavissa ja muokattavissa. Lisävarusteiksi katokseen voi valita muun muassa infotaulun ja mainosvitriinin. Käyttömukavuutta voi lisätä entisestään esimerkiksi etuseinällä, joka lisää tuuli- ja lumisuojaa. Kaikki lisävarusteet löydät alhaalta klikkaamalla auki ”Tekniset tiedot” ja sieltä osiosta ”Lisävarusteet”. Voit myös tutustua tarkemmin lisävarusteisiin ja niiden ominaisuuksiin niille varatusta tuotekategoriasta.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2250 mm
Pituus:
4075 mm
Syvyys:
1405 mm
Leveys:
1335 mm
Materiaalit:
Runkorakenne 70x70 mm alumiiniset tolppaprofiilit 8 mm karkaistuilla laseilla, kattorakenne alumiiniprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Etuseinä, aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm, linjakilpikehys, paperikori 30/60L RST
Piirustukset