Pysäkkikatos R2-pysäkkikatos

R2 on kapea pysäkkikatos kompakti ja kustannustehokas. Valitse lasi tai PC-muovi sekä Gelcoat-pinnoitetut potkulevyt.

Mallistomme kapea katos, R2, on kompakti sekä varma valinta useaan eri kohteeseen. R2 on rakenteensa ja materiaalivalintojensa ansiosta pitkäikäinen ja kustannustehokas ratkaisu. Erinomainen esimerkiksi valtateiden varsille.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2450 mm
Pituus:
2410 mm
Syvyys;
1405 mm
Moduulit:
1170 mm
Materiaalit:
Runkorakenne alumiinia 8 mm karkaistuilla laseilla
Katto alumiinikehysrakenne valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Alumiinirakenteet pulverimaalataan RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Etuseinä
Valaisin
Aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm
Linjakilpipidike
Roskakori 30/60L RST

Valintaperusteet

Ominaisuudet

Kapea ja kustannustehokas pysäkkikatos

R2 on kapea pysäkkikatos, ja se onkin näky Suomen valtateiden varsilta. Hinta-laatusuhteeltaan R2 on todella houkutteleva valinta, sillä sen materiaalivalinnoissa ei ole säästelty. Älä anna koon hämätä!

Materiaaliat

R2:n seinät ovat valmistettu alumiinisista tolppaprofiileista, katossa on alumiinikehysrakenne valkoisella alakatolla ja lisäksi siinä on 8 mm karkaistut lasit. Nämä ratkaisut tekevät tästä mallista hyvän ratkaisun kohteeseen kuin kohteeseen. Suosimmekin alumiinia sen erinomaisen korroosiokestävyyden ja muiden ominaisuuksien lisäksi myös siksi, että alumiini on erittäin hyvin kierrätettävissä oleva materiaali.

Käytännöllinen muotoilu, huoltovapaa

Kapea pysäkkikatos on suunniteltu huomioiden huoltotoimenpiteiden ja ylläpidon tarpeen minimointi. Eräs esimerkki tästä on sen kalteva katto. Kaltevan katon ansiosta R2 ei kerää lunta, mikä jo itsessään vähentää ylläpidon tarvetta, koska katolta ei tarvitse pudotella lumia.

Laajasti muunneltavissa

Lasit voidaan korvata PC-muovilla sekä Gelcoat-pinnoitetuilla potkulevyillä. Monissa kohteissa tämä onkin usein järkevä ratkaisu ilkivallan vuoksi. Toisaalta karkaistun lasin hyviin puoliin kuuluu se, että se on suhteellisen edullinen vaihtaa. Lisäksi jos karkaistu lasi hajoaa, se hajoaa pieniksi muruiksi eikä suuriksi sirpaleiksi. Tämä on tärkeä ominaisuus karkaistussa lasissa, sillä tavallisessa lasissa on terävä reuna kun taas karkaistussa lasissa ei ole.

 

Kapea pysäkkikatos on kustannustehokas ratkaisu.

 

Laadukkaista materiaaleista valmistettu kapea pysäkkikatos sopii moniin kohteisiin ympäri Suomea.