F3-pysäkkikatos Taajama-alueiden tarpeisiin suunniteltu

F3-pysäkkikatos todella suosittu taajama-alueilla, sillä se on suunniteltu istumaan hyvin kaupunkien jo olemassa olevaan infraan. Tämä pysäkkikatos yhdistää modernin designin, suuren kapasiteetin sekä kestävän ja tyylikkään alumiiniprofiilijärjestelmän. Esimerkiksi liityntäpysäköintiä ajatellen F3-pysäkkikatos on muotoilultaan yhteensopiva CPF- ja CPFA-pyöräkatosten kanssa, mikä mahdollistaa houkuttelevan yhdistelmän esimerkiksi liityntäpysäköintiä varten.

Tässä pysäkkikatoksessa käytetään laadukasta, modulaarista alumiiniprofiilijärjestelmää, jota on helppo muunnella pidemmäksi tai lyhyemmäksi. Huomioraidoilla varustettujen 8 mm karkaistujen lasien avulla kokonaisuus on raikas ja ilmava. Vakiovarusteena on upotettu LED-valaistus, joka varmistaa korkean käyttöasteen pimeämpinä iltoina.

F3-pysäkkikatos on laajasti varustettavissa ja muokattavissa. Lisävarusteiksi voi valita muun muassa infotaulun ja mainosvitriinin. Käyttömukavuutta voi lisätä entisestään esimerkiksi etuseinällä, joka lisää tuuli- ja lumisuojaa.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2250 mm
Pituus:
4075 mm
Syvyys:
1405 mm
Leveys:
1335 mm
Materiaalit:
Runkorakenne 70x70 mm alumiiniset tolppaprofiilit 8 mm karkaistuilla laseilla, kattorakenne alumiiniprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Etuseinä, aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm, linjakilpikehys, paperikori 30/60L RST
Piirustukset