Pysäkkikatos T3-pysäkkikatos

Edullinen pysäkkikatos, kestävä pulverimaalattu teräsrunkorakenne. PC-muovipäätyseinät vähentävät huollon tarvetta.

Edullinen pysäkkikatos T3 on uuden sukupolven maantiealueen katos julkisen liikenteen käyttäjille, mutta se toimii erinomaisesti myös joukkoliikenteen solmukohdissa. Valtavirrasta poikkeava muotoilu herättää myönteisellä tavalla huomiota ja näyttää hyvältä. Erinomainen parivaljakko liityntäpysäköintiin CPT-pyöräkatoksen kanssa.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2150 mm
Pituus:
3040 mm
Syvyys:
1500 mm
Materiaalit:
Runkorakenne terästä 12 mm GelCoat-pinnoitetulla levyllä
Päädyissä 12 mm PC-muovilevy
Katto teräsprofiilirakennetta muoviprofiilikatteella
Pintakäsittely:
Kuumasinkityt ja pulverimaalatut teräsprofiilit
Lisävarusteet:
Aikataulukaappi A4 ja A3 tai 800x1200 mm
Kilpipidike
Roskakori 30/60L RST

Valintaperusteet

Ominaisuudet

Edullinen pysäkkikatos

T3 on oiva pari uusille pyöräkatoksille, sillä sen avulla liityntäpysäköinti voidaan toteuttaa helposti ja kustannustehokkaasti. Yhdessä CPT-pyöräkatoksemme kanssa tämä parivaljakko parantaa joukkoliikenteen palvelukokonaisuutta ja nostaa joukkoliikenteen houkuttelevuutta.

Edullinen pysäkkikatos T3 on täynnä kestäviä materiaali- ja rakenneratkaisuja. Kestävän teräsrunkorakenteen ja PC-muovipäätyseinien ansiosta huoltamisen tarve vähenee, ja jos huoltoa tarvitaan, se on kustannustehokasta ja edullista. Nämä rakenneratkaisut mahdollistavat sekä kustannustehokkaan että modernin ratkaisun niin taajamapysäkkikatosten kuin kaupunkialueiden seuraavaa sukupolvea varten.

 

Edullinen pysäkkikatos on pitkäikäinen ja valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten T3.

 

Hyvän ei aina tarvitse olla kallis. Laadukkaasti valmistettu katos ajaa asiansa ja kestää pitkään Suomen olosuhteissa. Valitse siis edullinen pysäkkikatos, T3.