S3 Varma ja vahva

Tästä se kaikki alkoi. S3-pysäkkikatos on oman aikakautensa pioneeri. Perinteisen muotoilunsa ansiosta S3 sopii edelleen moniin kohteisiin, joissa halutaan säilyttää klassinen design ja samalla tarjota toimiva pysäkkikatosratkaisu julkisen liikenteen käyttäjille.

S3-pysäkkikatos valmistetaan vahvasta ja korroosion kestävästä alumiinista. Alumiinirakenteensa ansiosta pysäkkikatos säilyttää pitkään kauniin maalipintansa lisäten sen käyttöikää entisestään. Kaarevassa katossa on mallistomme jyrkin kaato, joten vesi ja lumi ohjautuvat helposti pois katokselta sen taakse parantaen sen käytettävyyttä. Katon UV-suojattu 10 mm polykarbonaattimuovikate ei kellastu eikä haperoidu auringossa vaan säilyy vahvana pitkään.

S3-pysäkkikatoksen käyttömukavuutta voi lisätä laajan lisävarustevalikoiman avulla. Kaiken lisäksi pysäkkikatos on yhteensopiva CPS-pyöräkatoksen kanssa, mikä tekee siitä varteenotettavan vaihtoehdon esimerkiksi liityntäpysäköintiratkaisuksi.

Klassinen design harvoin pettää.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2300 mm
Pituus:
3580 mm
Syvyys:
1405 mm
Moduulit:
1170 mm
Materiaalit:
Runkorakenne 70x70 mm alumiiniset tolppaprofiilit 8 mm karkaistuilla laseilla, kattorakenne alumiiniprofiilia katettuna UV-suojatulla 10 mm polykarbonaatilla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Etuseinä, valaisin, aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm, linjakilpipidike, paperikori 30/60L RST
Piirustukset