HD-3

Tasakattoinen HD-3-pysäkkikatos edustaa malliston minimalistisia, tasakattoisia pysäkkikatoksia. HD-3-pysäkkikatos on käytännöllisen designinsa ansiosta kuin luotu suomalaiseen kaupunkisuunnitteluun.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2400 mm
Pituus:
4195 mm
Syvyys:
1465 mm
Moduulit:
1365 mm
Materiaalit:
Runkorakenne: 100x100 mm alumiiniset tolppaprofiilit 8 mm karkaistuilla laseilla
Kattorakenne: alumiiniprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm
Linjakilpikehys
Roskakori 30L RST

Valintaperusteet

Valmistetaan täysin kierrätetysti, korkealaatuisesta alumiinista. Kierrätetyn materiaalin käyttäminen pudottaa huomattavasti tuotteen valmistuksesta aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.

Tavallista paksumpi tolpparakenne kestää hyvin ilkivaltaa ja on kestävä pohjoisen olosuhteissa.

Jatkettavissa 1365 mm moduuleissa isommiksi kokonaisuuksiksi. Perusmallissa on kolme moduulia, minkä vuoksi tuotteen nimi on HD-3.

Kotimainen perheyrityksemme on valmistanut katoksia Suomen olosuhteisiin jo vuodesta 2000. Tuotantotilamme ovat Järvenpäässä, Helsingin seudulla.

Ominaisuudet

Paksu runkotolppa

Tämä pysäkkikatos on suunniteltu vaativiin pohjoisiin olosuhteisiin, joissa lumikuorma voi olla todella raskas. Tätä silmällä pitäen suunnittelimme uuden alumiinirakenteisen runkotolpan, jonka ansiosta pysäkkikatoksella on erittäin vahva rakenne.

Modulaarinen

Tämä pysäkkikatos on nappivalinta sen modulaarisen rakenteensa vuoksi: sitä voidaan helposti jatkaa tai lyhentää. Ympärivuorokautista käyttömukavuutta lisää sen pitkäikäinen LED-valaistus. Laaja lisävarustevalikoima tekee HD-3:sta houkuttelevan valinnan palvelemaan julkista liikennettä.

100 % kierrätettyä alumiinia

HD-3 valmistetaan kierrätetystä alumiinista, mikä pudottaa katoksen valmistamisesta aiheutuvaa hiilijalanjälkeä huomattavasti. Kun HD-3 tulee käyttöikänsä päähän, siinä oleva alumiini on edelleen täysin kierrätettävissä.

Valmistetaan Suomessa

Olemme kotimainen perheyritys ja aloitimme katostuotannon jo vuonna 2000. Tuotantotilamme ovat Järvenpäässä, Etelä-Suomessa, josta käsin lähetämme kaikki tuotteemme ympäri Suomea.