T3 Kustannustehokas ja monipuolinen

T3-pysäkkikatos on uuden sukupolven maantiealueen pysäkkikatos, mutta se toimii erinomaisesti myös joukkoliikenteen solmukohdissa. T3-pysäkkikatos on suunniteltu olennaiseksi osaksi toimivaa matkaketjua parantaen matkustusmukavuutta.

T3 on oiva pari uusille pyöräkatoksille, sillä sen avulla liityntäpysäköinti voidaan toteuttaa helposti ja kustannustehokkaasti. Yhdessä CPT-pyöräkatoksemme kanssa tämä parivaljakko parantaa joukkoliikenteen palvelukokonaisuutta ja nostaa joukkoliikenteen houkuttelevuutta.

T3-pysäkkikatos on täynnä kestäviä materiaali- ja rakenneratkaisuja. Kestävän teräsrunkorakenteen ja PC-muovipäätyseinien ansiosta huoltamisen tarve vähenee, ja jos huoltoa tarvitaan, se on kustannustehokasta ja edullista. Nämä rakenneratkaisut mahdollistavat sekä kustannustehokkaan että modernin ratkaisun niin taajamapysäkkikatosten kuin kaupunkialueiden seuraavaa sukupolvea varten.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2150 mm
Pituus:
3040 mm
Syvyys:
1500 mm
Materiaalit:
Runkorakenne terästä 12 mm GelCoat-pinnoitetulla levyllä. Päädyissä 12 mm PC-muovilevy. Katto teräsprofiilirakennetta muoviprofiilikatteella
Pintakäsittely:
Kuumasinkityt ja pulverimaalatut teräsprofiilit
Lisävarusteet:
Aikataulukaappi A4 ja A3 tai 800x1200 mm, kilpipidike, paperikori 30/60L RST
Piirustukset