R2 Klassinen ja toimiva

AluShelin pysäkkikatokset palvelevat suomalaisia matkaajia joka päivä. Muotoilultaan perinteinen pysäkkikatos on suosittu ratkaisu monessa paikassa. R2 on rakenteensa ja materiaalivalintojensa ansiosta kompakti ja kustannustehokas ratkaisu.

R2-pysäkkikatokset ovat tuttu näky Suomen valtateiden varsilta. Hinta-laatusuhteeltaan se onkin todella houkutteleva valinta, sillä sen materiaalivalinnoissa ei ole säästelty. Älä anna koon hämätä! Mietihän R2:n materiaaleja: seinät ovat valmistettu alumiinisista tolppapriileistä, katossa on alumiinikehysrakenne valkoisella alakatolla ja lisäksi siinä on 8 mm karkaistut lasit. Nämä ratkaisut tekevät tästä mallista hyvän ratkaisun kohteeseen kuin kohteeseen. Suosimmekin alumiinia sen erinomaisen korroosiokestävyyden ja muiden ominaisuuksien lisäksi myös siksi, että alumiini on erittäin hyvin kierrätettävissä oleva materiaali.

 

AluShelin suositut pysäkkikatokset ovat käytössä ympäri Suomea! R2-pysäkkikatos on suosittu valinta.

AluShelin suositut pysäkkikatokset ovat käytössä ympäri Suomea! R2-pysäkkikatos on suosittu valinta.

 

Pysäkkikatoksen suunnittelussa on huomioitu myös huolto- ja ylläpidon tarpeen minimointi. Eräs esimerkki tästä on sen kalteva katto. Kaltevan katon ansiosta R2-pysäkkikatokset eivät kerää lunta, mikä jo itsessään vähentää ylläpidon tarvetta, koska katolta ei tarvitse pudotella lumia. Koska kohteet vaihtelevat, R2 on suunniteltu laajasti muokattavaksi asiakkaan tarpeisiin. Pysäkkikatokseen on muun muassa saatavilla etuseinä, ja sen lasit voidaan korvata PC-muovilla sekä Gelcoat-pinnoitetuilla potkulevyillä. Monissa kohteissa tämä onkin usein järkevä ratkaisu ilkivallan vuoksi. Toisaalta karkaistun lasin hyviin puoliin kuuluu se, että se on suhteellisen edullinen vaihtaa. Lisäksi jos karkaistu lasi hajoaa, se hajoaa pieniksi muruiksi eikä suuriksi sirpaleiksi. Tämä on tärkeä ominaisuus karkaistussa lasissa, sillä tavallisessa lasissa on terävä reuna kun taas karkaistussa lasissa ei ole.

R2-pysäkkikatokset ovat suunniteltu kovaan käyttöön.

Monet työssäkäyvät ja koululaiset käyttävät linja-autoja osana matkaketjua, joka alkaa kotoa pyörällä. R2:n kaveriksi kannattaakin harkita laadukasta runkolukittavaa pyörätelinettä. Suosittuja vaihtoehtoja ovat olleet esimerkiksi BAR ja BRANCH.

Katoksen käyttömukavuutta voi nostaa edelleen hankkimalla joitakin lisävarusteita, kuten LED-valaisimen ja ympäristön siisteyttä parantavan roskakorin.

AluShelin pysäkkikatokset ovat käytännöllisiä, pitkäikäisiä ja tyylikkäitä. Ne ovat täynnä hyviä teknisiä ratkaisuja ja ne on suunniteltu siten, että niiden hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni. Tutustu koko mallistoomme! Vertailun vuoksi kannattaa esimerkiksi tutustua pääkaupunkiseudulla todella suosittuun F3-pysäkkikatokseen!

Tekniset tiedot

Korkeus:
2450 mm
Pituus:
2410 mm
Syvyys;
1405 mm
Moduulit:
1170 mm
Materiaalit:
Runkorakenne alumiinia 8 mm karkaistuilla laseilla
Katto alumiinikehysrakenne valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Alumiinirakenteet pulverimaalataan RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Etuseinä
Valaisin
Aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm
Linjakilpipidike
Roskakori 30/60L RST
Piirustukset