G3 Perinteinen ratkaisu

G3-pysäkkikatos on perinteitä kunnioittava pysäkkikatos. Se soveltuu erityisesti arvokkaaseen ja vakiintuneeseen rakennusympäristöön.

Pysäkkikatos valmistetaan vahvasta ja korroosion kestävästä alumiinista. Alumiinirakenteensa ansiosta G3 säilyttää pitkään kauniin maalipintansa lisäten entisestään sen käyttöikää. Kaareva katto ohjaa veden ja lumen pois katokselta vähentäen tarvetta huoltotoimenpiteille. Valoa läpäisevä polykarbonaattimuovikate tekee katoksesta valoisan ja avaran. Tuotteeseen on saatavilla lisävarusteena etuseinä antamaan käyttäjälle lumi- ja tuulisuojaa.

Kaiken lisäksi G3-pysäkkikatos on yhteensopiva CPG-pyöräkatoksen kanssa, mikä tekee siitä varteenotettavan vaihtoehdon esimerkiksi liityntäpysäköintiratkaisuksi. Käyttömukavuuden lisäämiseksi molempiin on mahdollista lisätä esimerkiksi LED-valaistus. Lisäksi G3-pysäkkikatoksen käyttömukavuutta voi lisätä laajan lisävarustevalikoiman avulla.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2350 mm
Pituus:
4075 mm
Syvyys:
1405 mm
Moduulit:
1335 mm
Materiaalit:
Runkorakenne 70x70 mm alumiiniset tolppaprofiilit 8 mm karkaistuilla laseilla, kattorakenne alumiiniprofiilia katettuna UV-suojatulla polykarbonaatilla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm, linjakilpipidike, paperikori 30/60L RST, sadevesijärjestelmä
Piirustukset