Perinteinen valinta CPG

Perinteinen pyöräkatos CPG on perinteitä kunnioittava ratkaisu pyöräpysäköinnille. Se soveltuu erityisesti arvokkaaseen ja vakiintuneeseen rakennusympäristöön.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2200 mm
Moduulit:
2110 mm
Syvyys:
2180 mm
Materiaalit:
Runkorakenne alumiinia 8 mm karkaistuilla laseilla tai laminaatilla
Katto alumiinia UV-suojatulla 5 mm polykarbonaatilla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Valaistus, etupyörä- tai runkolukitustelineet
Kapasiteetti:
4 kpl pyöriä / moduuli

Valintaperusteet

Edustaa skandinaavista, pyöreämpää muotoilua. Suomessa on tyypillisesti arvostettu tasakattoisia rakenteita myös kadunkalusteissa, mutta kaarevakattoisia näkyy esimerkiksi paljon Tukholmassa.

Kun valmistetaan jotain pysyvää, se täytyy tehdä laadukkaista materiaaleista. Alumiini kestää erinomaisesti Suomen vaihtelevia sääolosuhteita, mutta koska CPG valmistetaan kierrätystä alumiinista, se on myös ekologisempi vaihtoehto.

Suomalaista käsityötä Järvenpäästä perheyrityksemme tiloissa.

Ominaisuudet

Perinteinen pyöräkatos CPG valmistetaan vahvasta ja korroosion kestävästä, 100 % kierrätetystä alumiinista. Alumiinirakenteensa ansiosta CPG säilyttää pitkään kauniin maalipintansa lisäten sen käyttöikää entisestään.

Kaareva katto ohjaa veden ja lumen pois katokselta vähentäen tarvetta huoltotoimenpiteille. Valoa läpäisevä polykarbonaattimuovikate tekee katoksesta valoisan ja avaran. Käyttömukavuuden lisäämiseksi siihen on mahdollista integroida LED-valaistus.

CPG on yhteensopiva G3-pysäkkikatoksen kanssa. Tästä oiva pari liityntäpysäköintiin!

Varusta perinteinen pyöräkatos mallistomme runkolukittavilla pyörätelineillä tai katokseen saumattomasti integroitavalla CRL-pyörätelineellä.