Pyöräkatos CPT-pyöräkatos

Edullinen ja kevyt pyöräkatos.

  • Sisältää runkolukittavat pyörätelineet
  • Siirreltävä
  • Edullinen pyöräkatos asentaa
  • Voidaan ankkuroida maahan

CPT on edullinen, siirreltävä ja kevyt pyöräkatos. Se taittuu moneksi tarjoten selkeää ja linjakasta muotoilua kustannustehokkaassa paketissa. CPT on siirreltävissä ja se sisältää turvalliset runkolukituskaaret.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2150 mm
Moduulit:
3360 mm
Syvyys:
2045/4090 mm
Materiaalit:
Runkorakenne sinkittyä terästä
Kattorakenne terästä läpinäkyvällä muovikatteella
Pintakäsittely:
Kuumasinkitys tai pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Profiilipeltikate, valaistus
Kapasiteetti:
8 kpl pyöriä / moduuli
Asennus:
Vapaastiseisova
Ankkurointi 1000mm maapiikeillä maahan tai kiveyksen tai asfaltin läpi
Saatavilla myös uppoasenteisena

Valintaperusteet

Vapaasti-seisova tai ankkuroitavissa maahan eli ei tarvitse tehdä kalliita maarakennustöitä. Sisältää runkoon integroidut turvalliset runkolukituskaaret eli CPT:n kanssa välttyy pyörätelineiden lisähankinnalta. Sinkitty teräs on erinomainen valinta tehden katoksesta pitkäikäisen ja kustannustehokkaan. Valoa läpäisevä kate eli ei tarvetta sähkönvedolle.

Vapaasti-seisova tai ankkuroitavissa maahan. Liikennevirtojen muuttuessa voidaan kätevästi siirtää toiseen kohteeseen tai halutessaan talveksi suojaan. Esimerkiksi pyöräilysesongin alkaessa tai festareiden ajaksi CPT voidaan siirtää sinne, missä pyöräilijöitä liikkuu.

Sisältää turvalliset runkolukittavat pyörätelineet. Mikäli telineet ostettaisiin erikseen, niiden hankinta- ja asennuskustannukset voivat joissain tapauksissa olla hyvinkin suuret.

Ominaisuudet

Kustannustehokas

Sisältää runkolukituskaaret. CPT sisältää jo valmiiksi integroidut runkolukituskaaret. Se laskee kokonaiskustannuksia, sillä turvallisia runkolukittavia pyörätelineitä ei tarvitse erikseen ostaa eikä asentaa. Sen ansiosta CPT on kustannustehokas, jopa edullinen, pyöräkatos.

Huoltovapaa. Koska pyörätelineet eivät ole kiinni maassa, pyörätelineet eivät kerää lunta eikä lehtiä. Lisäksi niiden poisto on helppoa.

Edullinen pyöräkatos asentaa

Pinta- ja uppoasennus. CPT voidaan asentaa niin pinta- kuin uppoasenteisena. Pinta-asennus on edullisempi ratkaisu, ja tarjoamme sitä vakiona. Se mahdollistaa asentamisen myös jälkikäteen kohteisiin, joissa maanrakennustyöt on jo tehty, kuten taloyhtiöiden pihoille.

Pinta-asennus: CPT voi olla vapaasti seisova esim. tai se voidaan ankkuroida maahan 1000 mm maapiikeillä maahan. Asennus voidaan tehdä suoraan betonille tai asfaltin tai kiveyksen läpi. Maapiikkejä asennetaan kaksi (2) kpl per jalka.

Pinta-asennus mahdollistaa pyöräkatoksen siirtämisen kohteesta toiseen. CPT on sen verran painava, ettei sitä voi käsipelillä siirtää, mutta riittävän kevyt pyöräkatos, että se on mahdollista siirtää toiseen kohteeseen. Esimerkiksi jos jossain kohteessa ei talvikautena ole riittävästi käyttäjiä, CPT voidaan siirtää sellaiseen paikkaan, jossa siitä on eniten hyötyä ja se palvelee käyttäjiä. Pinta-asennus pitää kokonaiskustannukset matalina. Pinta-asenteinen, kevyt pyöräkatos on edullinen asentaa. Upporakenteiseen täytyy usein tehdä paljonkin maanmuokkaus- ja muita töitä, mikä osaltaan voi tehdä edullisestakin hankinnasta todella kalliin.

Yksi- ja kaksipuolinen versio. CPT on saatavilla yksipuolisena ja kaksipuolisena versiona. Esimerkiksi koulujen tai kirjastojen pihalle sopii erinomaisesti kaksipuolinen, koska CPT tarjoaa korkean käyttöasteen ja turvallisen pyöräpysäköinnin kustannustehokkaasti.

Katto. Vakiona on teräskattorakenne valoa läpäisevällä akryylimuovikatteella, mikä tekee katoksesta valoisan ja avaran.

Lisävarusteet. Katokseen on saatavilla optiona käyttömukavuutta lisäävä integroitu LED-valaistus.

Kevyt pyöräkatos liityntäpysäköinnissä

CPT on hyvä valinta, kun halutaan joustava ratkaisu liityntäpysäköintiin, jos liikennevirrat ajan saatossa muuttuvat esimerkiksi katutyön tai isompien katusuunnittelun rakenteellisten muutosten myötä. Kevyt CPT-pyöräkatos voidaan siirtää sinne, missä käytössä olevat pysäkkikatokset sijaitsevat.

Pyöräkatokset ovatkin tärkeässä osassa, kun suunnitellaan liityntäpysäköintiä. Jotta pyöräily ja julkinen liikenne tukisivat toisiaan, pyöräkatos tulisi sijoittaa pysäkkikatoksen lähelle.

Kustannustehokas liityntäpysäköinti onkin helppo toteuttaa CPT-pyöräkatoksen ja T3-pysäkkikatoksen kanssa. Ota yhteyttä, niin mietitään miten teidän kohteellenne voidaan toteuttaa onnistunut ja tehokas liityntäpysäköinti!

Edullinen pyöräkatos tulee nopeasti kalliiksi, jos sen käyttöikä jää lyhyeksi, joten valitse pitkäikäinen CPT.

Vahvan ja kestävän teräsrakenteensa ansiosta CPT on pitkäikäinen pyöräkatos. Mitä pidempään katosta voi käyttää, sitä pienemmäksi sen hiilijalanjälki tulee. CPT on edullinen pyöräkatos, joka on edullinen asentaa ja siirreltävissä.