Pyöräteline seinään EasyUp-pyöräteline

EasyUp on tilaa säästävä pyöräteline seinään. Pyöräteline seinään mahdollistaa pyörien pystypysäköinnin. Pyöräteline seinälle tarjoaa yli 40 % tilansäästön verrattuna tavallisiin polkupyöräparkkeihin. Järjestelmä on täydellinen ratkaisu paikkoihin, joissa on matala kattokorkeus (< 2.75 m).

  • Kompakti pysäköintijärjestelmä (>40 % tilansäästö)
  • Voidaan käyttää tiloissa, joissa katto on 1.95 m tai korkeampi
  • Vaivaton pyöräpysäköinti
  • Sopii myös erinomaisesti pieniin tiloihin
  • Laadukas pyöräteline seinään

Tekniset tiedot

Materiaalit:
Sinkitty ja päällystetty teräs
Perusväri:
RAL 9005 (Jet Black)
Asennus:
Betoniseinään
Lisävarusteina muita asennusvaihtoehtoja eri seinämateriaaleihin
Lisävarusteet
Tukiteline avoimiin tiloihin
Alumiiniprofiilijärjestelmä asennusta varten

Valintaperusteet

Ominaisuudet

Pyöräteline seinään

EasyUp on hyvä pyöräteline seinään, koska se nostaa pyörän ylös ja siten säästää tilaa. Erinomainen valinta taloyhtiöihin!

Käyttäjäystävällinen

EasyUpin ainutlaatuinen mekanismi mahdollistaa pyöräsi pysäköinnin lähes vaivattomasti. Aseta etupyörä koukkuun ja vedä pyörää hieman kohti itseäsi. EasyUp hoitaa loput!

Pyörätyypit

EasyUp sopii lähes kaikenlaisille pyörille, kuten kaupunkipyörille, sähköpyörille, maastopyörille ja kilpapyörille. Tietyt pyörätyypit, joissa on matala runkoaskel ja sähköpyörät, joissa on alhaalle asennetut polkimet, eivät sovellu EasyUpiin.

Pyörän pysäköinti

Aseta etupyörä koukkuun ja vedä sitten pyörää hieman kohti itseäsi, kunnes EasyUp aktivoituu ja pyöräsi nostetaan ylös. Pidä kiinni pyörän ohjaustangosta, kunnes takapyörä asettuu pyöräraiteeseen ja etupyörä asetetaan etupyörän pysäyttimen paikalle. Nyt voit päästää irti pyörästäsi.

Pyörän poistaminen

Tartu pyörään toisella kädellä satulasta ja toisella kädellä ohjaustangosta. Kun vedät pyörää kohti itseäsi, paina etupyörää koukkua vasten, jotta nostimet laskeutuvat hallitusti alas. Kun pyörä on maassa, irrota etupyörä koukusta.

Asennus

  • betoniseiniin: seinäkiinnitystarvikkeiden avulla. Joustavamman asennuksen ja helpomman kiinnityksen vuoksi EasyUp voidaan kiinnittää myös korkealaatuisella alumiiniprofiilijärjestelmällä (lisävaruste)
  • tiili-, rappaus- ja kalkkikiviseiniin, metalliranka- ja aitaseiniin: korkealaatuisella alumiiniprofiilijärjestelmällä perustuen tukitelineeseen (lisävaruste)
  • muihin materiaaleihin valmistettuihin seiniin/jos materiaali on tuntematon: käyttäjien turvallisuuden vuoksi suosittelemme, että epävarmoissa seinämateriaalitapauksissa valitaan aina kiinnitys vastaavan alumiiniprofiilijärjestelmän avulla tukitelineillä (lisävaruste)
  • avoimiin tiloihin (omilla jaloilla seisova pystypyöräpysäköintijärjestelmä): korkealaatuisella alumiiniprofiilijärjestelmällä tukitelineillä (lisävaruste)

 

Pyöräteline seinään on erinomainen valinta taloyhtiöille ja kellareihin: se säästää tilaa erinomaisesti.