Pyörävarasto CG

Pyörävarasto on uuden sukupolven ratkaisu pyöräpysäköintiin. Älykäs talli on turvallisin ja käyttäjäystävällisin valinta pyörien säilytystä ja varastointia varten.

 

Materiaalit

 

Runkorakenne. Pyörätallin runkorakenne on terästä ja alumiinia.

Modulaarinen. Modulaarisen rakenteensa ansiosta pyörävarasto voidaan skaalata halutun kokoiseksi.

Viherkatto. Pyörävarasto on saatavilla esimerkiksi maksaruohokatteella.

Verhoilu. Verhousmateriaaliksi voidaan valita karkaistu lasi, puu sekä teräs tai niiden yhdistelmä. Monipuolisten materiaalivaihtoehtojensa ansiosta pyörävarasto sopii kaikkiin arkkitehtonisiin ilmeisiin.

 

AluShelin pyörätalli on monipuolinen, turvallinen ja älykäs pyörävarasto.

AluShelin pyörävarasto on monipuolinen, turvallinen ja älykäs pyörätalli.

Pyörävarasto on turvallinen

 

Moottori-lehden artikkelissa todettiin, että moni kokee esimerkiksi taloyhtiön polkupyörävarastot riittämättöminä turvalliseen säilytykseen. AluShelin pyörätalli on ehdottomasti turvallisin vaihtoehto pyöräpysäköinnille.

Tähän pyörävarastoon saa

  • sähköisesti suljettavat liukuovet tai pariovet
  • kulunvalvontajärjestelmän
  • kameravalvonnan
  • LED-valaistuksen sekä
  • laadukkaat pyörätelineet.

Jos haluat maksimoida tilankäytön ja siten pienentää yksittäisen pyöräpaikan hintaa, valitse turvallinen ja helppokäyttöinen VelopA Easylift Premium kaksikerros pyöräteline.

Paloturvallisuus. Esimerkiksi taloyhtiöille pyörätalli on erinomainen keino lisätä myös paloturvallisuutta: kun sähköpyöriä ei enää tarvitse turvallisuussyistä säilyttää asunnossa, sähköpyöriin liittyvä paloriski siirtyy pois asunnosta. Lisää vinkkejä turvallisen pyöräpysäköinnin suunnitteluun löydät artikkelistamme ”Viisi pointtia suunnittelijoille ja arkkitehdeille”.

 

Älykäs pyörätalli on turvallinen ja käyttäjäystävällinen ratkaisu pyöräpysäköintiin.

Älykäs pyörätalli on turvallinen ja käyttäjäystävällinen ratkaisu pyöräpysäköintiin.

 

Pyörätalli on käyttäjäystävällinen

 

Hyvä valaistus. Hyvin valaistu pyörävarasto lisää käyttäjäystävällisyyttä entisestään.

Iso kapasiteetti. Helppokäyttöiset, alaa johtavat modulaariset kaksikerros pyörätelineet maksimoivat pyöräpaikkojen määrän ja samalla laskevat yksittäisen pyöräpaikan hintaa.

Lämmitettävä keskikäytävä. Lämmitettävän keskikäytävän avulla kulkuväylät pysyvät aina sulana.

Latauspaikat ja huoltopisteet. Lisää käyttäjäystävällisyyttä entisestään sähköpyörien latauspaikoilla sekä huoltopisteellä pieniä pyörän huoltotoimenpiteitä varten.

Suojattu tila. Pyörä on parhaiten turvassa, jos se on lukitussa tilassa ja suojassa säältä. Kun satula on kuiva, pyörä on mukava ottaa käyttöön

 

Pyörätalli huoltovapaalla teräsverhoilulla, johon voidaan laserleikata esimerkiksi pyöräkuvio.

Pyörävarasto huoltovapaalla teräsverhoilulla, johon voidaan laserleikata esimerkiksi pyöräkuvio.

Älykäs ja integroitava

 

Skaalattava. Modulaarinen rakenne tekee pyörävarastosta helposti skaalattavan pienemmistä projekteista suuriinkin kokonaisuuksiin. Sen ansiosta se saadaan sopimaan myös haastavan kokoisiin tiloihin.

Kapasiteetinvalvonta. Pyörätalliin on saatavilla markkinoiden älykkäin kapasiteetinvalvontajärjestelmä. Kapasiteetinvalvonnan avulla pyörävarasto antaa arvokasta palautetta esimerkiksi kaupungeille siitä, onko pyörätelineessä ollut jokin pyörä jo pitkänkin aikaa. Tämän automatiikan ansiosta pyöräpaikkoja voidaan vapauttaa aktiivisten pyöräilijöiden hyödyksi ja tila pysyy siistinä.

Integroitavissa. Pyörävarasto voidaan integroida eri rajapintoihin, kuten matkakortteihin ja mobiilisovelluksiin sekä kulunvalvontajärjestelmiin. Integroimalla esimerkiksi kapasiteetinvalvontajärjestelmän tuottaman datan voit esimerkiksi tarjota käyttäjille reaaliajassa tietoa vapaista pyöräpaikoista.

 

Monipuolinen

 

Konseptimme on monipuolisin vaihtoehto. Sen avulla voit suunnitella uniikin ratkaisun, jossa on kaikki tarvittava teidän kohdettanne varten. Jos kaipaat älykästä ja käyttäjäystävällistä ratkaisua taloyhtiölle, tutustu AluShelin pihavarastoon. Siinä yhdistyvät pihavarasto, roskakatos sekä turvallinen pyörien varastointi – kaikki yhdessä tyylikkäässä kokonaisuudessa.

 

Tekniset tiedot

Korkeus:
3160mm
Moduulit:
2100mm
Syvyys:
4200/6300mm
Materiaalit:
Alumiininen ja teräksinen runkorakenne
Verhous:
Lasi, puu, teräs tai niiden yhdistelmät
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Mallistomme pyörätelineet
Huoltopiste
Latauspisteet
Kapasiteetinvalvontajärjestelmä
Kulunvalvonta
Kameravalvonta
Maksaruohokatto
Kapasiteetti:
max. 20 pyörää / moduuli