Polkupyörän huoltopiste – sV20 Pyöräilijän pelastus

Polkupyörän huoltopiste, malliltaan sV20 COMPACT, on näppärä kokonaisuus, josta löytyy niin pyörän pumppu kuin tarvittavat työkalut pyörän pienille huoltotoimenpiteille. sV20 COMPACT pitää sisällään pumpun eri suulakkeilla, työkalut, työkalujen säilytyskaukalon sekä käyttöä helpottavan pyörän parkkitelineen (haarukka etu- tai takapyörälle). Pyörä pysyy siis tukevasti paikallaan, ja sitä on helppoa ja mukava huoltaa. Huoltopisteen avulla pyöräilijä voi helposti esimerkiksi kiristää ohjaustangon tai säätää penkin korkeutta. Lisäksi jos pyörän rengasta täytyy pumpata kesken matkaa niin sV20 polkupyörän huoltopisteen avulla myös se onnistuu näppärästi.

Polkupyörän huoltopiste sisältää haarukan, johon pyörän saa tukevasti kiinni joko etu- tai takapyörästä. Parkkiteline tekee pyörän huoltamisesta helppoa ja mukavaa.

Polkupyörän huoltopiste sisältää haarukan, johon pyörän saa tukevasti kiinni joko etu- tai takapyörästä. Parkkiteline tekee pyörän huoltamisesta helppoa ja mukavaa.

 

Näppärän kokoinen: Tämä polkupyörän huoltopiste on erinomainen valinta kohteisiin, joissa tilat ovat rajalliset, ja joihin tarvitaan pientä huoltoasemaa. sV20 sopii erinomaisesti esimerkiksi pyörätallin tai urheilukentän yhteyteen, tai miksei myöskin liikenteen solmukohtiin kaupungin ytimeen helpottamaan pyöräilijöiden arkea.

sV20 -polkupyörän huoltopiste on helppokäyttöinen ja pienikokoisena se on myös helppo sijoitella kohteeseen kuin kohteeseen.

sV20 -polkupyörän huoltopiste on helppokäyttöinen ja pienikokoisena se on myös helppo sijoitella kohteeseen kuin kohteeseen.

 

Materiaalit: sV20 on suunniteltu kestämään, sillä se on saatavilla joko galvanoituna teräksenä tai ruostumattomana teräksenä.

Pinnoite: Pinnoitteeksi voidaan valita joko Termoplast-pinnoite tai pulverimaalaus laajalla RAL-värivalikoimalla. Valintaa tehdessä kannattaa huomioida polkupyörän huoltopisteen käyttöympäristö ja varautua siihen, että tuotteen runkoon voi tulla naarmuja ja muita jälkiä.

Asennus: Polkupyörän huoltopiste voidaan ankkuroida maahan tai seinään.

Käytännöllinen: Varsinaiset huollossa käytettävät työkalut ovat kiinnitettyinä pitkillä ja kestävillä RST-vaijereilla. Pitkien vaijereiden ansiosta pyörää on helppo huoltaa ilman, että sitä täytyisi koko ajan siirtää.

Tyylikkäät yksityiskohdat: Eräs tyylikäs yksityiskohta löytyy työkalujen säilytyskaukoloiden reunasta, joihin on laserleikattu työkalun kuvat.

Väritys: Polkupyörän huoltopiste on saatavilla useilla eri RAL-väreillä. Valitse väri, joka sopii kohteeseen.

Vinkki! Kannattaa valita väritys, joka on helposti erotettavissa niin ettei pyöräilijä vahingossakaan aja sen ohi!

 

Pyörän huoltopiste on saatavilla useilla RAL-väreillä.

 

Polkupyörän huoltopiste on saatavilla useilla lisävarusteilla.

Pika-asennus: sV20 COMPACT -huoltopisteeseen on saatavilla esimerkiksi kehikko, joka mahdollistaa pika-asennuksen. Pika-asennus on hyvä valinta esimerkiksi kohteisiin, joissa pumpua ja työkaluja halutaan pitää esillä vain tiettyinä aikoina päivässä tai tiettyinä aikoina vuodesta, kuten kesäisin info-pisteissä. Pika-asennuksen ansiosta koko huoltopistettä ei tarvitse kiinnittää maahan vaan riittää, että asentaa pelkän kehikon, johon huoltopiste voidaan lukita tukevasti kiinni, ja sitten päivän päätteeksi huoltopisteen voi irrottaa ja viedä takaisin esimerkiksi sisätiloihin.

 

Polkupyörän huoltopiste pitää sisällään kaiken tarpeellisen aina polkupyörän pumpusta tuiki tarpeellisiin työkaluihin!

Polkupyörän huoltopiste pitää sisällään kaiken tarpeellisen aina polkupyörän pumpusta tuiki tarpeellisiin työkaluihin!

 

sV20 sopii erinomaisesti liityntäpysäköinnin yhteyteen tai liikenteen solmukohtiin tukemaan vihreää siirtymistä ja lisäämään pyöräilyn suosiota. sV20 sopii hyvin esimerkiksi pyörätallin tai taloyhtiön pihavaraston yhteyteen. Myös BAR-, ARC- ja BRANCH-pyörätelineiden läheisyydessä ja CPH ja CPFA-pyöräkatosten yhteydessä sV20 toimii erinomaisesti.

Tekniset tiedot

Mitat
71 x 32 x 33 cm
Paino
12–18 kg (riippuen varustelusta)
Maalaus
Pulverimaalaus, 19 RAL-perusväriä
Vakiovarusteet
- Galvanoitu runko
- Kaukalot työkaluille ja rengasteline
- Philips-ruuvimeisseli
- Talttapää-ruuvimeisseli
Jakoavain
Kuusikoloavainsarja 2–8 mm
- Rengasraudat
- Nivelletty leikari työkaluille
- SKS-ilmapumppu moniventtiilisuulakkeella ja painemittarilla
- RST pumppusylinteri ja varsi
- Vahvistettu ilmaletku (sis. metallipunos)
- Asennussarja (4x M10/80mm kiila-ankkuria)
- Pulverimaalaus (19 sävyä)
- Suunnittelu ja tarratulostus
- Brändäys, kaikki sivut (korkealaatutarra + laminaattikalvo), mitat: 2x 10,5*50cm ja 2x 10,5*54cm
Lisävarusteet
- RST-runko
- Muut RAL-värit (pulverimaalaus)
- Termoplast-maalaus (vakiovärit)
- Pika-asennuskehikko
- 4x turvamutterit ja erikoistyökalu