FRAME Upea ja käytännöllinen

FRAME on todella upea ja käytännöllinen premium polkupyöräteline. Pyöräteline myötäilee pyöränrungon linjoja, jolloin pyörä on helppo lukita rungosta telineeseen turvallisesti. Upean designinsa ansiosta tämä runkolukittava pyöräteline ikään kuin sulautuu pyöränrunkoon. Monessa runkolukittavassa pyörätelineessä on maassa kaksi ankkurointipistettä, mutta FRAMEssa on vain yksi. Tämä pieni mutta merkittävä yksityiskohta tekee tästä mallista nappivalinnan kohteisiin, joihin halutaan linjakas ja vähäeleinen teline.

FRAMEn muotoilu sopii todella hyvin suomalaiseen katukuvaan. FRAME-polkupyörätelineen valitseminen onkin hyvä keino lisäämään pyöräilyn houkuttelevuutta. Polkupyöräteline, joka on samalla turvallinen, helppokäyttöinen ja äärimmäisen näyttävä, on erinomainen ratkaisu mihin tahansa kohteeseen.

Polkupyöräteline on mahdollista asentaa kahdella tavalla. Voit tilata FRAMEn joko upotetulla betonianturalla tai asennus mahdollista toteuttaa pinta-asennuksena, joka mahdollistaa pyörätelineen vapaan sijoittamisen.

Materiaalivalintojensa ansiosta FRAME on pitkäinen ja kestävä valinta, joka pysyy upeana ja tyylikkäänä pitkään. FRAME on tilattavissa joko alumiinisena tai RST.

Mallistostamme löytyy useita telineitä turvallisen pyöräpysäköinnin toteuttamiseen. Tutustu valikoimaamme tästä. Mikäli hakusessa on polkupyöräteline ja sille yhteensopivaa ja tyylikäs pyöräkatosta, tutustu pyöräkatoksiimme klikkaamalla tästä.

Tekniset tiedot

Korkeus:
890 mm
Leveys:
805 mm
Moduulit:
800 / 1000 mm
Perustus:
Upotettu betoniantura tai pinta-asennus, joka mahdollistaa vapaan sijoittamisen
Materiaalit:
Pulverimaalattu alumiini tai RST
Kapasiteetti:
2 kpl pyöriä / teline
Piirustukset