• Blogi
  • Uutiset

Alushel mukana Viherpäivät ja -tekniikka -tapahtumassa

Julkaistu: 9.2.2023

AluShel oli ensimmäistä kertaa läsnä näytteilleasettelijana Viherpäivät ja -tekniikka -tapahtumassa, joka järjestettiin 8.-9.2.2023 Jyväskylän Paviljongissa.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme, uusille ja entuudestaan tutuille, jotka vierailitte osastollamme! Saimme taas arvokkaita kontakteja ja näkökulmia tuotteiden ja palvelumme kehitystä varten.

Tapahtumassa osastollamme oli esillä suositut alumiiniset pyörätelineet BAR ja BRANCH. Pyörätelineiden tyylikäs ja käytännöllinen muotoilu herättivät niin kiitosta kuin kiinnostusta. Materiaalivalintana alumiininen BAR-pyöräteline kestää erinomaisesti korroosiota, ja lisäksi sen pyöristetyt kulmat tekevät siitä pitkäikäisen valinnan, koska se kestää pyöränrungon kolhuja hyvin. BRANCH-pyörätelineessä taas on useita eri kohtia runkolukita erikokoiset pyörät.

AluShel oli paikalla Viherpäivät ja -tekniikka -tapahtumassa, ja iso kiitos kaikille, jotka vierailitte osastollamme!

Kiitos kaikille, jotka vierailitte osastollamme!

Vuodesta 1980 lähtien järjestetty Viherpäivät ja -tekniikka -tapahtuma kokoaa yhteen noin 1500 viheralan ammattilaista ja se on vakiinnuttanut paikkansa viheralan tärkeimpänä koulutus-, näyttely- ja kontaktitapahtumana.